Βαθμολογία

Σπουδαία κίνηση από Πλατανιά

Δύο ποδοσφαιριστές προώθησαν στην πρώτη ομάδα οι Χανιώτες, μεταξύ των οποίων και ο Σπύρος Καρβούνης, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο πρόσφατο φιλικό με την Παλαιόχωρα.

Σαμουήλ Νιαυραδάκης και Σπύρος Καρβούνης προωθήθηκαν από την Κ19, με το όνομα του δεύτερου να δείχνει το μεγαλείο και τη στήριξη του σωματείου προς τους ποδοσφαιριστές που το στελεχώνουν. Ο λόγος; Δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι στο φιλικό του Πλατανιά με τον ΑΟΠ, ο νεαρός αποχώρησε τραυματίας, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν γύρισαν την πλάτη στον παίκτη τους, αλλά αντίθετα τον επιβράβευσαν για την προσπάθεια, προάγοντάς τον σε επαγγελματία.

Η ανακοίνωση, αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, παραμένοντας προσηλωμένη στο πλάνο που έχει χαράξει για την προώθηση παικτών από τα τμήματα υποδομής της, προχώρησε στην υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με δύο ακόμα παίκτες που προέρχονται από την Κ19. Πρόκειται για τον Σαμουήλ Νιαυραδάκη (02/02/2002) και τον Σπύρο Καρβούνη (21/07/1999), τους οποίους η οικογένεια του Πλατανιά τους καλωσορίζει πλέον ως επαγγελματίες».