Βαθμολογία

«Πιάσαμε πάτο! Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε!»

Την απογοήτευση του εξέφρασε ο Τζον Φαν'τ Σιπ μετά το κάζο με τον Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως χρειάζεται άμεσα επανεκκίνηση και αλλαγές. «Πιάσαμε πάτο. Είναι σαφές ότι όταν δεν κάνεις τις ευκαιρίες για γκολ... οι αντίπαλοι είχαν μια ευκαιρία και την έκαναν. Είναι θέμα νοοτροπίας, είμαι με την ομάδα 10 ημέρες, δεν έδειξαν τα παιδιά αυτά που δείχνουν στην προπόνηση. Πρέπει να μάθουν να παίζουν μέσα στον αγώνα, όπως έχουμε εξηγήσει. Δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα αυτής της ομάδας.

Τους είπα ότι την ποιότητα και τη νοοτροπία πρέπει να τη δείξουν στο γήπεδο. Κι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένεις, πρέπει να υπάρχει ομαδικό πνεύμα, πρέπει να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον. Κάτι που δεν έγινε σήμερα.

Πρέπει να κάνουμε ένα restart, πρέπει να δούμε τους παίκτες που έχουν τη νοοτροπία και την ποιότητα. Φυσικά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν είχαμε σκοράρει τρία - τέσσερα γκολ.

Δεν έγινε σήμερα το άδειο ΟΑΚΑ, οι φίλαθλοι εδώ και καιρό έχουν γυρίσει την πλάτη. Πρέπει ο κόσμος να πιστέψει στους παίκτες κι αυτό θα γίνει μέσα στ' αποτελέσματα. Φθάσαμε στο σημείο να πιούμε το ποτήρι με το δηλητήριο και τώρα είναι το restart», υποστήριξε ο Τζον φαν Σιπ.