Βαθμολογία

Μεγαλοπρεπής η εκδήλωση στο Μακρυχώρι (PICS)

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Αετού Μακρυχωρίου στην πλατεία του χωριού. Την εκδήλωση τίμησαν δημοτικοί, τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι ομάδων, χορηγοί και πλήθος κόσμου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στον χορό ήταν ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Νίκος Λιούπας, ο αντιδήμαρχος δήμου Τεμπών Νικόλαος Μητσογιάννης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης, μαζί με το μέλος της επιτροπής διαιτησίας Κώστα Κουρδή. Η πρόεδρος του Μακρυχωρίου Άννα Καραπάνου και η πρόεδρος του Λαογραφικού μουσείου Λάρισας Φανή Καλοκαιρινού. Σύσσωμη η διοίκηση του Αετού ήταν στην εκδήλωση με τον πρόεδρο Κώστα Τουρλακόπουλο τον αντιπρόεδρο Αλέξη Τσιτούρα, τον προπονητή Κώστα Κατσάρα καθώς και τους παίκτες της ομάδας.

Δείτε πλάνα από την εκδήλωση στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook

Το λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Τουρλακόπουλος και είπε τα εξής: «Μόλις τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της περασμένης σεζόν πρώτα απ’ όλα καταλήξαμε σε συνεργασία με τον καταξιωμένο προπονητή Κώστα Κατσάρα και στη συνέχεια προχωρήσαμε σε πολύ προσεγμένες επιλογές ποδοσφαιριστών με γνώμονα το δυνατόν καλύτερο για την ομάδα. Εκτός από αυτό κοιτάξαμε και τον αξιόλογο χαρακτήρα των παικτών έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι με όλα αυτά τα εχέγγυα να πετύχουμε τους στόχους μας την φετινή χρονιά.

Ο πρόεδρος έκανε κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους που είναι και στο Μακρυχώρι και εκτός να έρχονται και να βοηθούν την ομάδα παρακολουθώντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Τέλος ευχαρίστησε και τους χορηγούς: Ελαστικά Κων/νος Ζησόπουλος (3.000 ευρώ), Λευτέρης Σαΐτης «INTERCOM FOODS S.A.» (1.000 ευρώ), Αγγρέστα Α.Ε. (500 ευρώ), ΑΦΟΙ Βλάγγα (500 ευρώ), Ιωάννης Τριανταφύλλου (300 ευρώ), Γιώργος Τέας (250 ευρώ), Ηλίας Τριανταφύλλου (200 ευρώ), Αδάμος Γκαμπέτας (100 ευρώ), Απόστολος Έξαρχος (100 ευρώ), Φάνης Μπαντραλέξης (100 ευρώ), Χρήστος Καραμούτης (100 ευρώ).

Τιμήθηκε ο Γιώργος Σουπεκιώτης για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα, το βραβείο παρέλαβε ο γιος του που είναι και τερματοφύλακας του Αετού Κώστας Σουπεκιώτης. Η βραδιά είχε όμορφη ορχήστρα, πολύ κέφι, νιάτα  και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.