Βαθμολογία

«Το γήπεδο είναι καθρέφτης για όλους»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάκης Γιαννίκογλου, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο 26χρονος γκολκίπερ, ο οποίος επέστρεψε στον ΠΑΣ μετά τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, μίλησε στο «ΔΩΔΩΝΗ Super-fm 104.3», τονίζοντας ότι δεν υπάρχει φαβορί στο πρωτάθλημα, καθώς η ήττα δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα όπως συνέβη αντίστοιχα στην πρώτη κατηγορία.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η λέξη φαβορί δε μου λέει τίποτα. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα αλλάζει νοοτροπία. Και στις 32 αγωνιστικές πρέπει να μπαίνουμε με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η ήττα μπορεί κάποιες φορές στη Super League 1 να είναι μέσα στο πρόγραμμα, όταν παίζεις εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και λοιπά και δεν εννοώ ότι μπαίναμε να χάσουμε, αλλά ήταν εκ προοιμίου δύσκολα ματς. Τώρα, όμως, πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να αποδείξουμε σε διάρκεια παιχνιδιών ότι είμαστε το φαβορί. Αν δεν το δείξεις μέσα στο γήπεδο, δε λέει κάτι, εκεί είναι ο καθρέφτης για όλους».

Και συμπλήρωσε: «Όλοι θα παίξουν με όλους μεν, αλλά ξεκινάμε με δύο παιχνίδια εκτός έδρας. Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη στην Πάτρα και μετά θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα είναι νίκη ψυχολογίας, αν έρθει ένα τέτοιο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα».