Βαθμολογία

Σούπερ μεταγραφή με Φουσίκα ο Φαλανιακός!!!

Μία ποιοτική και συνάμα δυνατή προσθήκη έκανε η ομάδα του Φαλανιακού! Ο σύλλογος απέκτησε τον επιθετικό Παναγιώτη Φουσίκα που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αετό Μακρυχωρίου.

Έχει μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα της Λάρισας και όχι μόνο και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τη νέα του ομάδα. Είναι ένας παίκτης που έχει «ερωτική σχέση» με τα αντίπαλα δίχτυα και ήταν αυτό που έψαχνε η ομάδα του Φαλανιακού. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φαλανιακού ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Παναγιώτη Φουσίκα. Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Μακρυχώρι Λάρισας αποτελεί την τελευταία αλλά και συνάμα δυνατή προσθήκη για το σύλλογό μας, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές στην επίθεση εδώ και πολλά χρόνια στο νομό μας και όχι μόνο…

Το καλοκαίρι που μας πέρασε βρέθηκε στο «στόχο» πολλών ομάδων, αφού η εκτελεστική του δεινότητα είναι κάτι που τον διακρίνει. Ο Παναγιώτης Φουσίκας διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό. Έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο. Το 2000 φόρεσε την φανέλα της ΑΕΛ στη Β’ Εθνική και από το 2002 – 2005 μεταγράφηκε στη Νίκη Βόλου σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Στη συνέχεια πέρασε από τον Απόλλωνα Λάρισας και τον ΑΟ Καρδίτσας σε επίπεδο Δ’ Εθνικής, ενώ έχει φορέσει και τα χρώματα του Τυρνάβου για δύο σεζόν (τη μία χρονιά ήταν στη Δ’ Εθνική), του Π.Ο.Ε. αλλά και του Αετού Μακρυχωρίου που ήταν πέρυσι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τρεις σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τον Π.Ο.Ε., τον Τύρναβο και τον Αετό Μακρυχωρίου. Η μεγάλη οικογένεια του Φαλανιακού του εύχεται υγεία και πολλά γκολ με την ομάδας μας».