Βαθμολογία

Φιλική νίκη για το Μαυροβούνι απέναντι στον Σμόλικα

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Μαυροβούνι το απόγευμα της Πέμπτης (06/09), η ομώνυμη ομάδα επικράτησε του Σμόλικα με σκορ, 2 – 1. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν καθημερινά τη προετοιμασία τους για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄DE TOX και οι τεχνικοί των δύο συλλόγων είχαν την ευκαιρία να δουν τους ποδοσφαιριστές τους σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Τόσο ο Γιάννης Σιάρκος όσο και ο Βασίλης Μπακογιάννης δοκίμασαν συστήματα και παίκτες σε διάφορες παίκτες, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όσο για το σκορ του αγώνα, ο Θεόφιλος Τσιρογιάννης «άνοιξε» το σκορ στην αναμέτρηση στο 10ο λεπτό και ο Χρήστος Μαντζιαφούλης στο 53′ ισοφάρισε κι έκανε το 1 - 1.

Στη συνέχεια της συνάντησης και στο 70ο λεπτό ο Νίκος Μπατζέλας σκόραρε, ενώ ακολούθησαν και αρκετές αλλαγές από τις δύο ομάδες, με τα νέα παιδιά σε ηλικία να παίρνουν χρόνο συμμετοχής…

Τέλος, επόμενο φιλικό παιχνίδι για το Μαυροβούνι είναι τη Τρίτη (10/09) με αντίπαλο την Αστραπή Νέας Πολιτείας, ενώ για τον Σμόλικα ήταν το τελευταίο φιλικό ματς πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας…