Βαθμολογία

Στο τιμόνι ο Σπύρος Μπαξεβάνος!

Επιμένουμε να αναφέρουμε ότι η διοικούσα επιτροπή του Ηρακλή, που αναλαμβάνει την καθοδήγηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος, θα επιδιώξει να κινηθεί – όσο αυτό της είναι δυνατόν – στην πεπατημένη, που οδήγησε στην απόλυτη επιτυχία της συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική την περίοδο 2017-2018, ως προς τη συγκρότηση του αγωνιστικού τομέα.

Έχει αρκετές επαφές με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε εκείνη την προσπάθεια και ήδη έχει έλθει σε συμφωνία με τον προπονητή, ο οποίος παρέλαβε τότε τη σκυτάλη από τον Σάκη Αναστασιάδη (μετά τον αγώνα με τον Μακεδονικό στην Πολίχνη) και έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής, κατακτώντας την άνοδο.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μπαξεβάνο, ο οποίος επιστρέφει στον «κυανόλευκο» πάγκο, μετά από έναν χρόνο απουσίας, καθώς ήταν εκείνος, που είχε αρχίσει την προετοιμασία και για το πρωτάθλημα της Football League, αλλά αντικαταστάθηκε πριν αρχίσει η σεζόν από τον Αλέκο Βοσνιάδη και μεταπήδησε στη Β΄ Εθνική της Κύπρου και την Αγία Νάπα.

Ο 48χρονος τεχνικός δεν έκρυψε ποτέ τη διάθεσή του να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ηρακλή και η ευκαιρία προσφέρθηκε, έστω και στο επίπεδο της 4ης τη τάξει κατηγορίας.

Και ο ίδιος έχει αρχίσει επαφές με ποδοσφαιριστές για τη στελέχωση του ρόστερ, ενώ δίπλα του αναμένεται να συνεχίσει – για μία ακόμη χρονιά στον Ημίθεο – ο Φώτης Γκιζέλης στον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων. Σύντομα θα προκύψει και η πλήρης σύνθεση του νέου τεχνικού επιτελείου.

Πρώτη συγκέντρωση του αγωνιστικού τμήματος

Μάλιστα, για σήμερα, Παρασκευή 6/9, έχει προγραμματιστεί μια ανεπίσημη πρώτη συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για τους παίκτες της περσινής Κ19, πολλοί εκ των οποίων θα μετάσχουν στο νέο ρόστερ και παικτών, οι οποίοι αναμένεται να στελεχώσουν τη νέα σύνθεση του Ηρακλή. Θα τους αναλύσουν τον όλο σχεδιασμό οι διοικούντες και σταδιακά θα προστίθεται έμψυχο δυναμικό, με βάση τις κινήσεις στη μεταγραφική αγορά.

Πηγή: Sfina.gr