Βαθμολογία

Έχει όνειρο την άνοδο η Αναγέννηση Καλοχωρίου (PICS + VIDEOS)

Με πολλά όνειρα και ελπίδες ξεκίνησε την προετοιμασία της εδώ και λίγες ημέρες η Αναγέννηση Καλοχωρίου όπου θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η διοίκηση της ομάδας ενισχύθηκε με περισσότερα μέλη, όμως πρόεδρος παραμένει για 3η συνεχόμενη χρονιά ο γνωστός και παλιός διαιτητής κ. Γιάννης Σαμπάνης που έχει όρεξη για δουλειά.

Το γήπεδο είναι ανακαινισμένο και σε πολύ καλή κατάσταση, το σκέπαστρο έχει τοποθετηθεί στην κερκίδα και περιμένει τον φίλαθλο κόσμο.

Προπονητής ήρθε ο νεαρός και φιλόδοξος Γιώργος Νούσιος που ήρθε από τους Αγίους Αναργύρους και είναι πανέτοιμος να δουλέψει τη φετινή χρονιά.

Το ρόστερ της ομάδας έχει πολλά νέα παιδιά, κρατήθηκαν παίκτες από την περασμένη σεζόν, ήρθαν όμως και έμπειροι για να βοηθήσουν. Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει και αναμένονται άλλες 2-3 μεταγραφές.

Ο στόχος που έχει θέσει η διοίκηση αλλά και οι παίκτες είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία και το καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Το athleticlarissa σας μεταφέρει δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

«Εύχομαι σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού υγεία και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Όσον αφορά την Αναγέννηση Καλοχωρίου, όλη η διοίκηση είμαστε δίπλα στην ομάδα και τους προσφέρουμε όλα τα εχέγγυα, για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο αλλά και για να μπορέσουν, να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται αφού επιθυμούμε όλοι μας, η ομάδα να πάει στην υψηλότερη κατηγορία. Όμως μέσα από όλα αυτά θέλουμε πρώτα να υπάρχει το ήθος, ο σεβασμός και η παιδεία των παιδιών που είναι η αυριανή κοινωνία».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΣΙΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΚΟΓΚΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΓΚΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://