Βαθμολογία

«Μπαμ» με Νίκο Βράκα για τον ΑΟ Ναρθακίου!

Οι άνθρωποι του ΑΟ Ναρθακίου έδωσαν τα χέρια με τον Νίκο Βράκα σε μια μεταγραφική κίνηση που δεδομένα θα συζητηθεί καθώς ο «Νίβρας» είναι ένας απόλυτα ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σε πάρα πολλούς τομείς τους γαλάζιους του Δημήτρη Δανιλούλη.

Ο Βράκας είναι 27 ετών, αγωνίζεται ως επιτελικός και δημιουργικός χαφ (δεκάρι) και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα της ΑΕ Βουναίνων, έφτασε ένα βήμα από το πρωτάθλημα της Καρδίτσας και τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου όμως το «deal» δεν επετεύχθη και οι άνθρωποι του Ναρθακίου κινήθηκαν ταχύτατα και τον έκαναν δικό τους.

Το βιογραφικό του… γεμάτο με συμμετοχές και επιτυχίες στα υψηλότερα τη τάξει πρωταθλήματα του Νομού μας. Φόρεσε την φανέλα της Γλαύκης από την Β ΕΠΣΛ και έμεινε στην Δάφνη μέχρι και την Α ΕΠΣΛ κατηγορία.

Μετέπειτα μετακόμισε στους Άγιους Ανάργυρους στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία. Αμέσως μετά φόρεσε την φανέλα της ΑΕ Κιλελέρ στην Α1 και την Α ΕΠΣΛ κατηγορία ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΑΕ Βουναίνων στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Σύσσωμη η Διοίκηση του ΑΟΝ καλωσορίζει τον Νίκο στην οικογένεια του Ναρθακίου και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ το «μπαμ» του Βράκα άνοιξε την «όρεξη» στους Διοικούντες του Ναρθακίου οι οποίοι έχουν στα σκαριά και άλλη μεταγραφή που αναμένεται να κάνει… «θόρυβο»!!!

Πηγή: protostypos.gr