Βαθμολογία

Μένει με Κωστένογλου η ΑΕΚ!

Τη «μεταμόρφωση» της ΑΕΚ από το… έκτρωμα που παρουσίαζε ο Μιγκέλ Καρντόσο σε μια ομάδα που παλεύει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο πιστώνεται σε διάστημα δυο εβδομάδων ο Νίκος Κωστένογλου. Ένας άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τον καθέναν τα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια, στα οποία έχει περάσει τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής.

Στη νέα του θητεία, αρχικά χαρακτηρίστηκε ως υπηρεσιακός, όμως, όλα δείχνουν πως θα γίνει… μόνιμος! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, Ίλια Ίβιτς και Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισαν πως ο Νίκος Κωστένογλου θα παραμείνει. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής είχε το «ΟΚ» να αποφασίσει για τον προπονητή της ομάδας, είχε κάποιες επιλογές όμως αποφάσισε να «ψηφίσει»… Κωστένογλου. Αυτό γιατί οι υπόλοιπες επιλογές είχαν μεγάλο ρίσκο και προτιμήθηκε να μην πάει σε μια ακόμα αμφιλεγόμενη επιλογή η Ένωση αλλά να διατηρήσει τον δικό της άνθρωπο στον πάγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Κωστένογλου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και παραμένει στα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής.

Στο τιμ του 49χρονου Ελληνα τεχνικού, που έχει υπηρετήσει την ΑΕΚ για έντεκα συνεχόμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας και ήδη διανύει την τρίτη του θητεία ως προπονητής, προστίθενται ο Γιώργος Αλεξόπουλος, μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ, ως βοηθός προπονητή και ο Παναγιώτης Βούλγαρης, στη δεύτερη θητεία στην ομάδα μας, ως γυμναστής.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει το δικό της «ευχαριστώ» στον Νίκο Κωστένογλου για την άμεση και απόλυτα επιτυχημένη ανταπόκριση στην ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε πριν από μία εβδομάδα και εύχεται σε αυτόν και στους συνεργάτες του να έχουν την ίδια επιτυχία στη συνέχεια της άσκησης των καθηκόντων τους για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας».