Βαθμολογία

Με αλλαγές ο Μαρτίνς για το ματς με την ΑΕΛ

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει δύο με τρεις αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα. Ποια η πιθανή 11άδα για την ΑΕΛ εκτός έδρας.

Στην πρεμιέρα του με τον Αστέρα ο Ολυμπιακός έπαιξε με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Σισέ, Κούτρη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Οι Γκιγιέρμε και Καμαρά ήταν στο κέντρο, με τον Ραντζέλοβιτς στα δεξιά, τον Ποντένσε στα αριστερά στην επίθεση και τον Σουντανί πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Τώρα σχετικά με την ΑΕΛ συγκριτικά με τους παραπάνω 11 ο Μεριά θα πάρει την θέση του Σεμέδο για να πλαισιώσει τον Σισέ στο κέντρο της άμυνας και οι Βαλμπουενά και Μασούρας διεκδικούν τις θέσεις των Σουντανί & Ραντζέλοβιτς. Εφόσον ο Γκιγιέρμε θα είναι στο 100% θα ξεκινήσει. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιλεγεί δίδυμο στο κέντρο με Καμαρά - Μπουχαλάκη. Υπάρχει πάντως ένα ενδεχόμενο και για Γκιγιέρμε - Μπουχαλάκη στο κέντρο. Αλλαγές με άλλα λόγια θα υπάρξουν.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Σουντανί, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς & Ελ Αραμπί.

Πηγή: gazzeta.gr