Βαθμολογία

Η μεγάλη επιστροφή του Μπλέντι στον Φαλανιακό!!!

Η απουσία του στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη για τον Φαλανιακό. Ο λόγος για τον αμυντικό χαφ Μπλέντι, έναν παίκτη που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα και η προσφορά του στο σύλλογο εδώ και πολλά χρόνια είναι μεγάλη.

Ο ίδιος τελικά δεν… άντεξε άλλο μακριά από το «σπίτι» του, αφού είχε φύγει εκτός Ελλάδας για επαγγελματικούς λόγους και όπως είναι πλέον γνωστό θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του σωματείου.

Παίκτης με αστείρευτες δυνάμεις, ποδοσφαιρικό «τσαμπουκά» που έλειψε το περασμένο δεύτερο μισό. Ο ίδιος έρχεται «φτιαγμένος» ψυχολογικά για να βοηθήσει τον αγαπημένο του Φαλανιακό να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Έτοιμος και ο Βασίλης Φλώρος!

Ως εσωτερική μεταγραφή λογίζεται και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Βασίλης Φλώρος. Ένας παίκτης που δεν χρειάζεται ιδιαιτέρες συστάσεις. Και αυτός έλειψε σημαντικά από την ομάδα μετά τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του μέσα στο Δαμάσι.

Ο ίδιος μετράει αντίστροφα και δηλώνει «θηρίο στο κλουβί» του, αφού περιμένει πως και πώς να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες. Παίκτης «πολυτέλεια» για την μεγάλη κατηγορία του νομού μας, με τον έμπειρο κόουτς κ. Τάσο Μπεριτζά να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση αφού βλέπει τις επιλογές να είναι πολλές και καλές…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ