Βαθμολογία

Άρεσε ο Φαλανιακός κόντρα στα Μετέωρα (PICS)

Ένα δυνατό και πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής (30/8) στη Φαλάνη όπου ο τοπικός Φαλανιακός υποδέχθηκε τα Μετέωρα, ομάδα Γ’ Εθνικής. Το τελικό αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει, με την φιλοξενούμενη ομάδα να παίρνει τη νίκη με σκορ 0-1.  

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα της Λάρισας παρότι δέχθηκε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Ο Φαλανιακός είχε πολύ καλό ρυθμό, έπαιξε κάτω τη μπάλα, πίεσε αισθητά τον αντίπαλο και έδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο ενόψει των επίσημων αγώνων.

Στο 25’ ο αρχηγός των Μετεώρων Γεωργάκης σημείωσε το μοναδικό τέρμα του ματς. Από την άλλη ο Φαλανιακός έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται αφού δεν δόθηκαν δύο καθαρά πέναλτι, ένα σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος ο Τσιάκος ανατράπηκε καθαρά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο δεύτερο μέρος κατά τον ίδιο τρόπο δεν δόθηκε καθαρή ανατροπή στον Χρήστο Λυγούρα.

Σε κάθε περίπτωση ο Φαλανιακός ικανοποίησε με την εμφάνισή του αφού έπαιξε παιχνίδι κατοχής και δημιουργίας απέναντι σε ένα καλό σύνολο, δουλεμένο και μεγαλύτερης κατηγορίας.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Μαχαίρας, Σούλι, Πανταζής Η., Λυγούρας Β., Κολοβός Ν., Πανταζής Γ., Λυγούρας Χ., Τσιάκος, Λεσάϊ.

Έπαιξαν και οι: Καρυώτης, Ντανίκας.

Μετέωρα (Σπύρος Ευαγγέλου): Τοπουζλής, Γρηγορίου, Λουκάς, Νικόλαρος, Δάσσιος, Γεωργάκης, Φωτίκας, Μπέτσας, Κοτσιλιάνος, Τσιαντούλας, Πολυζόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Γκουλιώνης, Χριστοδουλόπουλος, Ζάρρας, Βάλλας, Οικονόμου, Κοτόρι, Κοκολόσι (υπό δοκιμή).

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Ρουπέλας, Κοτούμπας.