Βαθμολογία

Φιλική πεντάρα για τον Ηρακλή Λάρισας

Ο Ηρακλής Λάρισας συνεχίζει την σκληρή δουλειά με διπλές προπονήσεις ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στη νέα πρόκληση που ακούει στο όνομα Γ’ Εθνική.

Ο ιστορικός σύλλογος έδωσε άλλο ένα φιλικό παιχνίδι την Πέμπτη (29/8) στο γήπεδο Ελευθεραί κόντρα στο Αβέρωφ, ομάδα πρώτης κατηγορία στο νομό μας.

Ο προπονητής του Ηρακλή Λάρισας κ. Χρήστος Χατζηλιάδης έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά του συλλόγου που αρκετά προέρχονται και από την ακαδημία της ομάδας. Η ομάδα του «Γηραιού» επικράτησε με σκορ 5-0, σε ένα φιλικό που είχε καλό ρυθμό, ενώ χάθηκαν και πολλές ακόμη σοβαρές ευκαιρίες.

Στο 28’ ο Νάστας άνοιξε το σκορ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Μουξιό. Στο 33’ ο Μουξιός με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Ηρακλή ύστερα από κόρνερ του Νάστα. Με την συμπλήρωση μίας ώρας ο Μουξιός σκόραρε και πάλι, ενώ λίγο αργότερα σημείωσε και τρίτο προσωπικό γκολ! Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο Ζαφειρίου με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Σπηλιόπουλος, Σέντζας, Σκαφιδάς, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Μανιώτης, Κυριάκης, Νάστας, Μουξιός, Τζουμάκης, Τσαπατόρης.

Έπαιξαν και οι: Χουλιαρόπουλος, Μούλιας, Παπαγιάννης, Αλεξανδρής, Νεμπεγλέρας, Κακαβίτσης, Φώτος.

*Επόμενο φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (31/8) στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ στις 17:30 με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου (ομάδα Γ’ Εθνικής από τα Τρίκαλα).