Βαθμολογία

Ταξίδι αστραπή για την ορκωμοσία της έκανε η Άννα Χατζησαββίδου (PICS)

*Στην κεντρική φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο της γιο κ. Νίκο Σοφή στην ορκωμοσία του δήμου Κιλελέρ.

Το παρόν στην ορκωμοσία του δήμου Κιλελέρ έδωσε την Πέμπτη (29/8) και η γνωστή για την μεγάλη της προσφορά στα κοινά και ιδιαίτερα στον τόπο της, τα Βούναινα η κυρία Άννα Χατζησαββίδου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στις πρόσφατες εκλογές εκλέχθηκε τοπική σύμβουλος στον συνδυασμό της Κοινότητας Βουναίνων με πρόεδρο τον κ. Μάκη Χατζηλιάδη. Έτσι λοιπόν ταξίδεψε με χαρά από την Φρανκφούρτη της Γερμανίας, αν και το πρόγραμμά της είναι πολύ πιεστικό, για να ορκιστεί στα νέα της καθήκοντα.

Να τονίσουμε πως η κυρία Χατζησαββίδου έχει προσφέρει πάρα πολλά στην τοπική κοινωνία των Βουναίνων αφού δεν ξεχνάει ποτέ τον αγαπημένο τόπο καταγωγής της.

Επίσης βοηθάει εκτός των άλλων και την ομάδα του χωριού που χωρίς την δική της συμβολή δεν θα μπορούσε να έχει αυτούς τους πρωταγωνιστικούς στόχους κάθε χρονιά.

*Χρόνια πολλά να ευχηθούμε και στην κυρία Άννα που την ημέρα της ορκωμοσίας της είχε και τα γενέθλιά της. Ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο, υγεία και πολλές επιτυχίες.

*Μαζί με το νέο πρόεδρο της Κοινότητας Βουναίνων κ. Μάκη Χατζηλιάδη.

*Ο πρόεδρος της ομάδας των Βουναίνων κ. Νίκος Σοφής με τον έμπειρο φορ της ομάδας Σάββα Χατζηλιάδη που υπόσχεται να βάλει πολλά γκολ και να ανεβάσει την ομάδα κατηγορία.