Βαθμολογία

Προσπάθησε ο Απόλλων Λάρισας με τα Τρίκαλα (0-1) αλλά προβλημάτισε...

Έχοντας πολλές απουσίες και μη αποδίδοντας τα αναμενόμενα ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε από τον ΑΟ Τρίκαλα με σκορ 0-1 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο Φιλιππούπολης, την Πέμπτη (29/08) το απόγευμα.

Με την λαρισινή ομάδα δεν αγωνίσθηκαν λόγω τραυματισμών οι Κώστας Σκούπρας, Βαγγέλης Νούσιος, Δημήτρης Τασιούλης, Μάριος Κωστούλας, ενώ ο Κώστας Κουρτεσιώτης αγωνίσθηκε για λίγο στο β' ημίχρονο, τραυματίσθηκε και αποχώρησε.

Ο Απόλλωνας μπορεί να είχε και στα δύο ημίχρονα την άκαρπη υπεροχή με τις όποιες ευκαιρίες του, αλλά έπαιζε ...άναρχα! Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 10' όταν μετά  από σέντρα του Ντόση, ο Παπαγεωργίου με σουτ πέτυχε το 0-1.

Ο Απόλλωνας ζήτησε δικαιολογημένα δύο πέναλτι στην επανάληψη που κακώς δεν του δόθηκαν από τον διαιτητή Μάκη Κουκούλη. Ο ΑΟ Τρίκαλα έδειξε στοιχεία ενός πολύ καλού συνόλου που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Football League.

Απόλλων Λάρισας: Γκέκας, Κούλπας (30' Καψάσκης), Σουλιώτης, Καρατάσιος, Καμπέρης, Βαγενάς, Χατζής, Ναζίμ, Λύταινας, Γκουστάβο, Σιφναίος. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Νύκταρης, Γκουντρουμπής, Μπρέμπος, Γεωργακόπουλος, Κουρτεσιώτης.

Α.Ο Τρίκαλα: Ζαρόπουλος (46′ Γιακουμής), Σανδραβέλης, Ντόσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Παπαγεωργίου, Ριζογιάννης, Άλεξιτς (46′ Τσίπρας) Πελάεθ (62′ Λώττας), Σταματής (62′ Νικλητσιώτης), Γρηγορόπουλος.