Βαθμολογία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Α.Ο. Αμπελοκήπων

«Ο Βαγγέλης Μόρας επιθυμεί να ευχαριστήσει τους μέχρι πρότινος υπεύθυνους της Ακαδημίας, Βαγγέλη Στεφανή και Ζήση Χολέβα για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στην Ακαδημία των Αμπελοκήπων.

Για πέντε συναπτά έτη υπήρξε μία άριστη συνεργασία και οι δυο τους εργάστηκαν σκληρά και προσέφεραν τις γνώσεις τους και τον χρόνο για τη δημιουργία από το μηδέν, μίας αξιόπιστης και σεβαστής Ακαδημίας βάζοντας έτσι σταθερές βάσεις και δημιουργώντας σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και πλέον η Ακαδημία των Αμπελοκήπων θα λειτουργεί υπό την διεύθυνση του Βαγγέλη Μόρα. Αυτό όμως δεν ακυρώνει ούτε μειώνει την εκτίμηση προς το πρόσωπό τους τόσο σαν προπονητές αλλά και σαν ανθρώπους και ειδικά προς τον φίλο Βαγγέλη Στεφανή.

Ευχόμαστε και στους δύο προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους. Στον σύλλογο μας θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι άνθρωποι με τέτοιο ήθος, γνώσεις και επαγγελματικό επίπεδο ενώ η συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων θα συνεχίσει να υπάρχει σε όλα τα επίπεδα».