Βαθμολογία

Νικηφόρο το δεύτερο φιλικό για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

* ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 1-0 ΤΟΥ ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

Νικηφόρο αποδείχθηκε το δεύτερο παιχνίδι της περιόδου προετοιμασίας για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" του νεοφώτιστου στην Α' ΕΠΣΛ ΑΟ Μαυροβουνίου με 1-0.

Οι "πράσινοι" του Γιάννη Τσακμακίδη έφθασαν στο γκολ στο 55' με κεφαλιά του Παναγιώτη Γαλάνη που αξιοποίησε την εκτέλεση κόρνερ του Τόλιου, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Σιάρκου είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο εν όψει της παρθενικής συμμετοχής τους στην μεγάλη κατηγορία του νομού.

Αξιοσημείωτη η επιστροφή του αρχηγού του ΑΟ Μαυροβουνίου Χρήστου Μαντζαφούλη στο γήπεδο όπου πανηγύρισε διαδοχικές ανόδους με την φανέλλα του Οικονόμου, από το τοπικό πρωτάθλημα στην Δ' και ακολούθως στην Γ' Εθνική (2009-2011).

Τον αγώνα διηύθυνε κάνοντας μία καλή προπόνηση ο Αδάμος Κουκούλης, με την υποδειγματική συνεργασία των βοηθών Αλέξανδρου Πάτση και Τάνιας Κουτίνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Νούσιας (58' Σαμπανλάρι), Πατσής (61' Ντούφας - 90'+1' Παρασκευούδης), Μπουμπουνάρας (46' Μπαράς υπό δοκιμήν - 88' Αναγνωστούλης), Καρλιάμπας (67' Μάρκο), Γαλάνης (69' Ποτούσογλου), Μιφτάρι (88' Πίπιλας), Τσιούτσιας (46' Τόλιος), Καραλούλης (86' Καραγιάννης), Τσέκα υπό δοκιμήν (46' Μουλτσιάς), Μπαλογιάννης (86' Αποστολάκης), Λαζαρίδης (60' Δραγατσίκης).

ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Γιάννης Σιάρκος): Mαγαζιώτης (46' Ριζόπουλος), Δ.Μπάγκας, Σάπιος (60' Νότας), Μαντζαφούλης, Κοιλιοφούτης (68' Κ.Μπάγκας), Μούμος, Β.Μπατζέλας (69' Ζιάρρας), Ν.Μπατζέλας, Γαρουφαλλιάς, Σπανός, Αρσ.Μπάγκας.

* Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον ΟΙκονόμο είναι αυτό του Σαββάτου, οπότε θα αγωνισθεί στο Νέο Κεραμίδι Κατερίνης κόντρα στον τοπικό Εθνικό που μετέχει στην Α' Κατηγορία Πιερίας.