Βαθμολογία

Ξεσηκωμός στην Ελασσόνα για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Τηλυκράτη

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες από τον κόσμο του ΠΟΕ σχετικά με τον αγώνα της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει το Σάββατο 31/08 στις 16:30 ανάμεσα στον ΠΟΕ και τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Το Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας αναμένεται να βάλει και πάλι τα γιορτινά του στο παιχνίδι του Σαββάτου καθώς τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι της ομάδας και του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Η προετοιμασία του ΠΟΕ συνεχίζεται, ενώ στο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο Λεωνίδας Καραγκούνης που αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα με το Σούλι Παραμυθιάς.

Ο αποστολή του Τηλυκράτη Λευκάδας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ομάδας, θα αναχωρήσει από το νησί του Ιονίου το πρωί της Παρασκευής και θα διανυκτερεύσει στην Ελασσόνα.

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ του ΠΟΕ απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί το Σάββατο 31/08 στο γήπεδο της Ελασσόνας, προκειμένου να στηρίξει τους παίκτες του Ζήση Ζιάγκα. Το σωματείο της Ελασσόνας συμμετέχει μετά από 35 χρόνια στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, γεγονός που δίνει ένα ακόμη κίνητρο στον κόσμο να παρευρεθεί και να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το Δ.Σ του ΠΟΕ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Ελασσόνας και τις ευρύτερης περιοχής, να δώσει το παρών το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 16:30 στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας. Η παρουσία όλων των φιλάθλων είναι απαραίτητη. Σας καλούμε να χειροκροτήσετε και να ενθαρρύνετε τους παίκτες μας, οι οποίοι θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους".

Ξεκίνησε η προπώληση των Εισιτηρίων
Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΟ Ελασσόνας και τον Τηλυκράτη Λευκάδας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας στις 4:30 το απόγευμα.

Η Γενική είσοδος ορίσθηκε στα 5 ευρώ .

Σημεία πώλησης
Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Άλκη Χατζηβασιλη - τηλ 6977227455
Μικρό Καφέ - τηλ 24930-24764
Μουσική Σκηνή - τηλ 6948114941

Ανδρέας Νικούλης

Πηγή: radioelassona.gr