Βαθμολογία

Ο ιστορικός Κίσσαβος Συκουρίου επέστρεψε για να μείνει!

Η ιστορική ομάδα του Κισσάβου Συκουρίου θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή «μαύρη σελίδα» στην ιστορία της αφού δεν μετείχε σε κανένα πρωτάθλημα του νομού μας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Φέτος όμως έβγαλε νέα διοίκηση με πολύ νεαρό πρόεδρο τον κ. Στέλιο Ζιώγα, ιδιαίτερα δυναμικό και φιλόδοξο. Όπως μας είπε ένα από τα βασικά κίνητρα που τον έκαναν να αναλάβει πρόεδρος ήταν η μεγάλη του αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και η μεγάλη στεναχώρια που είχε την περσινή χρονιά για την ομάδα του το Συκούριο που δεν αγωνιζόταν. Θεωρούμε πως είναι και ο νεαρότερος πρόεδρος σε όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο νομό μας.

Η ΟΜΑΔΑ

Πολλά νέα παιδιά από τα γειτονικά χωριά απαρτίζουν το ρόστερ καθώς και έμπειροι παίκτες και ένας έμπειρος προπονητής ο κ. Γιάννης Μιχαλές που οδηγεί την ομάδα στο να παίξει καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Οι προπονήσεις γίνονται εδώ και μία εβδομάδα στο γήπεδο Πουρναρίου και εκεί θα αγωνιστεί η ομάδα μέχρι να ετοιμαστεί το γήπεδό της.

*Την Πέμπτη (29/8) η ομάδα του Κισσάβου Συκουρίου δίνει ένα ακόμη φιλικό στον Πλατύκαμπο με αντίπαλο τον Αστέρα Μελισσοχωρίου στις 18:00.

Το athleticlarissa βρέθηκε την Τετάρτη (28/8) στο γήπεδο Πουρναρίου και σας μεταφέρει δηλώσεις, φωτογραφίες αλλά και πλάνα από την προπόνηση.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλα τα σωματεία του νομού μας και σε όλους τους ποδοσφαιριστές χωρίς τραυματισμούς. Αυτή τη στιγμή εμείς στο Συκούριο βρισκόμαστε σε μία συλλογική προσπάθεια, ξεκινήσαμε με παιδιά από την τοπική κοινωνία και διπλανά χωριά και κάναμε σημαντικές προσθήκες έμπειρων παικτών που κρίνονταν απαραίτητες.

Πήραμε έναν καλό προπονητή τον κ. Γιάννη Μιχαλέ που δουλεύει ακούραστα για να έχει την ομάδα έτοιμη με την έναρξη της καινούριας ποδοσφαιρικής σεζόν. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός μία αξιοπρεπής πορεία έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία του Κισσάβου Συκουρίου».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΖΗΣΗΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΩΓΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΝΑΡΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

Δείτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook πλάνα από την προπόνηση του Κισσάβου Συκουρίου