Βαθμολογία

ΟΦΗ: Στην πρώτη ομάδα ο Περδίκης

Στους επαγγελματίες του ΟΦΗ εντάχθηκε ο Μανώλης Περδίκης. Ο νεαρός αμυντικός, που ανήκε μέχρι σήμερα στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, διάρκειας δύο ετών.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, Μανώλης Περδίκης, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών, με την ομάδα μας. Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος θα φορά τη φανέλα του ΟΦΗ ως το καλοκαίρι του 2021, αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας την προηγούμενη διετία» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Περδίκης ανέφερε: «Είμαι περήφανος και χαίρομαι που αγωνίζομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με βοήθησαν τόσο στο Λίντο, όπου έκανα τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο, όσο και στον ΟΦΗ, για να πετύχω τον στόχο μου. Θα δουλέψω σκληρά και εύχομαι να κάνω υπερήφανους όσους με πίστεψαν στον ΟΦΗ. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από την προπόνηση, ώστε να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»