Βαθμολογία

Και Βασιλούδης στη Δόξα

Άλλη μια μεταγραφή για τους Δραμινούς. Πρόκειται για τον 23χρονο (23/2/96) Στράτο Βασιλούδη, που έρχεται από τον Παναιτωλικό. Στα τελευταία τέσσερα χρόνια που ανήκει στην ομάδα του Αγρινίου, στα στατιστικά του μετράει τέσσερεις συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα και 22 σαν αλλαγή.

Από εκεί και πέρα και προκειμένου να κλείσουν τα μεγάλα κενά στην επιθετική γραμμή, υπάρχουν διαπραγματεύσεις με διάφορους «παίκτες» τους οποίους προτείνουν αμέτρητοι μεσάζοντες. Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι περιπτώσεις πολύ έμπειρου παίκτη από την Κέρκυρα και νεαρού από τον Ατρόμητο.

Δυστυχώς το ανώτερο όριο προσφοράς από την Δόξα είναι πολύ χαμηλό για κάτι πιο ποιοτικό και όσο τα τηλεοπτικά δεν ξεκαθαρίζουν ο Μπύρος δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο κάποιας υπέρβασης, με ότι αυτό συνεπάγεται σαν αποτέλεσμα για την ενίσχυση της ομάδας στην παρούσα χρονική στιγμή και με αυτούς τους διαθέσιμους που υπάρχουν στην ποδοσφαιρική αγορά.

*Το Σάββατο, αντί της Κυριακής θα γίνει το φιλικό με την Τρίγλια, πιθανότατα στη Χαλκιδική, καθώς το θέμα της άδειας του γηπέδου της Δόξας παραμένει σε εκκρεμότητα. Άγνωστη παραμένει ακόμη και η έδρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Μακεδονικό

Πηγή: SportDrama