Βαθμολογία

Δόξα Υπέρειας: Θέλει και φέτος να πρωταγωνιστήσει

Πετυχημένη η περσινή χρονιά για την Δόξα Υπέρειας, αφού μετά το Ναρθάκι και την Βαμβακού ήταν η 3η ομάδα που ανέβηκε στην Α1’ ΕΠΣΛ από τα Φάρσαλα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η διοίκηση τη φετινή χρονιά θέλησε να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα, έτσι πήρε έναν έμπειρο προπονητή τον κ. Φώτη Πλίτση, κράτησε το βασικό ρόστερ της περσινής χρονιάς, όπου είναι παίκτες κυρίως από το χωριό, έμπειροι και έκανε προσθήκες εκεί που χρειαζόταν χωρίς να έχει τελειώσει ακόμη. Φυσικά αποκτήθηκαν και κάποιοι παίκτες που αποτελούν «πολυτέλεια» για την κατηγορία, όπως ο επιθετικός Τζατζάκης αλλά και ο Κουσιώρας!

Η ΟΜΑΔΑ

Όπως μας δήλωσαν από την διοίκηση θέλουν και φέτος η ομάδα της Δόξας Υπέρειας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με απώτερο σκοπό την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Η ομάδα έχει μία εβδομάδα που ξεκίνησε την προετοιμασία, σε έναν άριστο γηπεδικό χώρο, έκαναν βελτιώσεις στα αποδυτήρια και θα κάνουν ακόμη κάποια έργα μέσα στο γήπεδο. Συνεχίζουν και δίνουν και κάποια φιλικά για να ετοιμαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Φαίνεται πως έχουν όλοι όρεξη για δουλειά με τη διοίκηση να παρέχει τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και μέσα στο μυαλό τους να θέλουν να κάνουν τον στόχο τους πραγματικότητα.  

Το athleticlarissa βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (27/8) στην φιλόξενη Υπέρεια και σας μεταφέρει δηλώσεις αλλά και φωτογραφίες από τους πρωταγωνιστές.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ)

">http://

ΦΩΤΗΣ ΠΛΙΤΣΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΟΥΝΙ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://