Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Φαλανιακό (PICS)

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι έδωσε την Τρίτη (27/8) ο Φαλανιακός. Αυτή τη φορά αντιμετώπισε στο γήπεδό του την Δόξα Βλαχογιαννίου, ομάδα που θα βρει αντίπαλη στο νέο πρωτάθλημα της A’ ΕΠΣΛ DE – TOX.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως οι παίκτες του Φαλανιακού ήταν αρκετά κουρασμένοι λόγω της έντονης προπόνησης που προηγήθηκε την περασμένη ημέρα, αφού το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δουλεύει με χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε στα μέσα Σεπτεμβρίου ο Φαλανιακός να παρουσιαστεί πανέτοιμος ενόψει των επίσημων αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το φιλικό ήταν ενδιαφέρον και αρκετά δυνατό. Οι γηπεδούχοι απώλεσαν πολλές και κλασσικές ευκαιρίες ιδιαίτερα στο πρώτο 30λεπτο του αγώνα και αφού δεν πέτυχαν το γκολ, το κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στο 28’ με τον Ράχη.

Στην επανάληψη ο Φαλανιακός ανέβασε και άλλο στροφές και κατάφερε με γκολ του νεαρού Ντανίκα στο 73’ και του Ηλία Πανταζή στο 85’ να πάρει τη φιλική νίκη.

Α.Σ. Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Παπαγούλας, Παππάς, Μαχαίρας, Σούλι, Πανταζής Η., Λυγούρας Β., Πανταζής Γ., Αντωνόπουλος, Γελαλής, Τσιάκος, Λεσάϊ.

Έπαιξαν και οι: Καρυώτης, Γκανάτσας, Ντανίκας, Λυγούρας Χ., Κολοβός Ν., Ιωαννίδης.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βουγιουρδής, Λιάκος, Κολιός, Πέτρου, Παληγιάννης, Σαΐτης, Λάκης, Κωνσταντινίδης, Ράχης, Αλεξίου, Νάτσης.

Έπαιξαν και οι: Γεωργούλας, Γκουρομπίνος, Μητούλας, Τσιάρας, Τασιούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Βαλιώζης, Δίχρης.