Βαθμολογία

Η καλύτερη ενδεκάδα της πρεμιέρας με 2 παίκτες της ΑΕΛ!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε την καλύτερη ενδεκάδα μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής. Σ’ αυτή βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Κάρολ Σφιντέρσκι, δύο του Ολυμπιακού, οι Ρούμπεν Σεμέδο και Ομάρ Ελαμπντελαουί και δύο της ΑΕΛ, ο Κρίστινσον και ο Μιλοσάβλιεβιτς.

Ο Γιαννούλης ήταν εκ’ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Από τα δικά του πόδια έβγαιναν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έβγαιναν οι περισσότερες επιθέσεις του Δικέφαλου. Όπως η φάση του πρώτου τέρματος του ΠΑΟΚ με τον Σφιντέρσκι.

Στην καλύτερη 11αδα είναι και ο Πολωνός επιθετικός όπου στην πρώτου παρουσία στο αρχικό σχήμα του Δικεφάλου βρήκε δίχτυα. Αυτό το γκολ θα βοηθήσει και ψυχολογικά τον Σφιντέρσκι να πάρει τα πάνω και με μεγαλύτερη όρεξη να διεκδικήσει για τη συνέχεια θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Όσον αφορά τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Σεμέδο κράτησε ακόμα μια φορά το μηδέν μαζί με την Ομάρ στο ματς με τον Αστέρα, ενώ ο Κρίστινσον για τη Λάρισα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ματς με τον Ατρόμητο. Εξαιρετικός και ο Μιλοσάβλιεβιτς στο ματς με τους Περιστεριώτες, ο οποίος πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης για τους βυσσινί.

Τερματοφύλακας: Κρίστινσον (ΑΕΛ) Αμυντικοί: Σεμέδο (Ολυμπιακός), Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός), Γιαννούλης (ΠΑΟΚ) Μέσοι: Ακόστα (Ξάνθη), Ντάλσιο (Παναιτωλικός), Σάσα (Άρης), Νάτσος (Ατρόμητος), Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ) Επιθετικοί: Μουνίθ (Βόλος ΝΠΣ), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)