Βαθμολογία

Ζιάγκας: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε πιο εύκολα»

Την ικανοποίησή του για την πρόκριση της ομάδας του εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΟΕ, Ζήσης Ζιάγκας ο οποίος τόνισε ότι η πρόκριση θα μπορούσε να επιτευχθεί πιο εύκολα αν η ομάδα του ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική πάσα.

Αναλυτικά: «Είμαστε ευχαριστημένοι που περάσαμε, γιατί πετύχαμε τον στόχο μας. Είμαστε ευχαριστημένοι επίσης και από τον κόσμο που είχαμε στο γήπεδο. Αυτό τόνισα στα παιδιά μετά το παιχνίδι, ότι είναι ευκαιρία με την αγωνιστική μας εικόνα να κρατήσουμε αυτόν τον κόσμο στο γήπεδο.

Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, είχαμε καλή εικόνα σαν ομάδα, δεδομένης της ζέστης, αλλά και της δυναμικότητας του αντιπάλου που ήταν μία κατηγορία μεγαλύτερος. Εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε τις φάσεις και θα μπορούσαμε στην αρχή να πετύχουμε γκολ και να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα. Το ίδιο έγινε και στο β’ ημίχρονο. Πρέπει να βελτιωθούμε στην τελική πάσα.

Μετά την κόκκινη κάρτα προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να πάμε στα πέναλτι. Στα πέναλτι ήμασταν πιο τυχεροί, προκριθήκαμε και συνεχίζουμε».

Πηγή: eleftheria.gr