Βαθμολογία

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Πύρρος ανέλαβε δράση!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται και φέτος η προσπάθεια για την ομάδα του Πύρρου Α.Σ Βορειοηπειρωτών που κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να αλλάξει κατηγορία την περσινή χρονιά, έτσι θα αγωνιστεί φέτος και πάλι στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Σίγουρα στοίχησε όλο αυτό και στη διοίκηση αλλά και στην ομάδα γιατί ο πήχης είχε μπει για να αλλάξει κατηγορία η ομάδα, όπως όμως μας είπε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέκος Λιάγκος όλο αυτό έφερε και άγχος μεγάλο στους παίκτες.

Τη φετινή χρονιά έχει κρατηθεί το ποιοτικό ρόστερ από τον περσινό κορμό, έγιναν καλές μεταγραφές, τεχνικός ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Βλάχος που ήταν και πέρυσι στην ομάδα και φέτος αναβαθμίστηκε ο ρόλος του.

Η ΟΜΑΔΑ

Στόχος της ομάδας την φετινή χρονιά είναι να παίξει καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, θέλουν να είναι μέσα στην τριάδα και η είδηση που έβγαλε ο πρόεδρος φανερώνοντας τον κρυφό του πόθο δεν είναι άλλος από το να αλλάξει κατηγορία η ομάδα τη φετινή χρονιά.

Οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται στο γήπεδο Γαλήνης αλλά η ομάδα θα αγωνίζεται στο «Κουκολίτσιος Μουσιάρης». Την Δευτέρα (26/8) το athleticlarissa βρέθηκε στο γήπεδο της Γαλήνης και σας μεταφέρει δηλώσεις, αλλά και φωτογραφίες από την ομάδα.

ΑΛΕΚΟΣ ΛΙΑΓΚΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

">http://

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΑΛΚΗΣ ΝΙΚΟΥΛΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://