Βαθμολογία

ΑΕΚ: Φήμες για επιστροφή Πογιέτ!

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν τον επόμενο προπονητή που θα οδηγήσει την Ένωση. Στην λίστα αυτή ως πρώτη επιλογή βρίσκεται ένας παλιός γνώριμος με τον οποίο υπάρχουν ήδη επαφές. Ο λόγος για τον Γκουστάβο Πογιέτ ο οποίος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ουρουγουανός τεχνικός βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ την σεζόν 2015-16, από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Απρίλιο, μετρώντας 28 επίσημα παιχνίδια και απολογισμό 18-5-5, μέχρι να λύσει την συνεργασία του πριν τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Στην μετέπειτα προπονητική του καριέρα εργάστηκε στις Ρεάλ Μπέτις, Μπορντό και την κινεζική Σανγκάι Σενχούα. Από πλευράς ΑΕΚ θεωρείται ότι υπάρχει προοπτική νέας συνεργασίας με τον Λατίνο κόουτς ώστε να αξιοποιηθεί αποτελεσματικότερα το υπάρχον ρόστερ. Φυσικά, μέχρι να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με τον Πογιέτ, χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελεί ο Νίκος Κωστένογλου.

Πηγή: onsports.gr