Βαθμολογία

Γρηγορίου, ο κακός... δαίμονας του Ατρόμητου!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, έφυγε για ακόμα μια φορά με ψηλά το κεφάλι από το Περιστέρι, μετά το 1-1 του Ατρόμητου με την ΑΕΛ και μετρά τρία παιχνίδια χωρίς ήττα, κόντρα στους Περιστεριώτες από την μέρα που αποχώρησε από την ομάδα!

Μια δική του παράδοση φαίνεται πως δημιουργεί ο Μιχάλης Γρηγορίου όταν επισκέπτεται το Περιστέρι, από τότε που αποχώρησε από τον Ατρόμητο. Η επίσκεψή του στην πρεμιέρα της Super League 1 με την ΑΕΛ, ήταν η τρίτη ως αντίπαλος από την μέρα που έφυγε από την τεχνική ηγεσία του «αστεριού».

Ο νεαρός τεχνικός, έχει χτίσει το δικό του αήττητο κόντρα στην πρώην του ομάδα, καθώς μετρά μία νίκη και δύο ισοπαλίες ως αντίπαλός μετά το πέρασμά του από τον πάγκο του Ατρόμητου. Πρώτη επίσκεψη του Γρηγορίου, ως αντίπαλος μετά την φυγή του από τους Περιστεριώτες, έγινε το 2017, όταν είχε κερδίσει με την Κέρκυρα 1-4!

Από τότε κι έπειτα έχει άλλες δύο επισκέψεις με δύο ισοπαλίες. Πρώτα με τον Πανιώνιο στο δεύτερο εξάμηνο του 2017, όταν και το παιχνίδι είχε μείνει στο ισόπαλο 0-0. Τελευταία επίσκεψή του ήταν το απόγευμα της Κυριακής με την ΑΕΛ, φεύγοντας και πάλι με... ψηλά το κεφάλι, αποσπώντας ισοπαλία 1-1!

Πηγή: gazzetta.gr