Βαθμολογία

Έξι μεταγραφές για Μετέωρα

Μισή ντουζίνα κινήσεις για την ομάδα της Καλαμπάκας. Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον τερματοφύλακα Βασίλη Καρατζά και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Βασίλης ανήκε στην ομάδα της Δήμητρας. Είναι γεννημένος το 1997.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Νικόλαρο και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Γιώργος έπαιζε πέρυσι στην ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου και είναι αμυντικός. Είναι γεννημένος το 1998.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Πλακιά Παύλο και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Παύλος έπαιζε πέρυσι στην ομάδα της Δήμητρας και είναι επιθετικός. Είναι γεννημένος το 2002.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Τσιαντούλα Βασίλειο και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Βασίλης έπαιζε πέρυσι στην ομάδα της Δήμητρας και είναι επιθετικός. Είναι γεννημένος το 2001.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Διονύση Δάσιο και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Διονύσης έπαιζε πέρυσι στην ομάδα της Πηγής και είναι μεσοαμυντικός. Είναι γεννημένος το 1997.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Ζάρρα και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Νίκος έπαιζε πέρυσι στην ομάδα των Παραληθαίων και είναι επιθετικός. Είναι γεννημένος το 2000».