Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Σμόλικα (PICS)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (24/8) στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» ανάμεσα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης που θα αγωνιστεί και πάλι στη Γ’ Εθνική και τον Σμόλικα που θα μετέχει στην μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού μας. Η φιλοξενούμενη ομάδα κέρδισε με σκορ 1-3.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Θύμιος Μπέτσης (61'), Στέλιος Πατσιωτός (63'  πεν.) και Ντέιβιντ Μπόντε (77'), ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε προηγηθεί ο Οικονόμος με τον Δημήτρη Μπουμπουνάρα (39').

*Μία άσχημη στιγμή για τον Σμόλικα ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κυρμιτζή που όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία δείχνει να είναι σοβαρός. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες. Ευχές για ταχεία ανάρρωση στο νεαρό ποδοσφαιριστή.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιάννης Τσακμακίδης – Μανώλης Μπατσαράς): Νούσιας, Ντούφας, Καρλιάμπας, Μάρκο, Μπουμπουνάρας, Αργύρης, Καραλούλης, Μπαλογιάννης, Λαζαρίδης, Τσιούτσιας, Μουλτσιάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Αναστασίου, Αναγνωστούλης, Γαλάνης, Ποτόσογλου, Δραγατσίκης, Τσάτσος, Καραγιάννης, Μιφτάρη, Τζέκα, Πιπίλας.

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Κακαζούκης, Ζαμπέτας, Σκούπρας, Μολάς, Μπέτσης, Γκατζούλης, Μπόντε, Παπαγεωργίου, Πατσιωτός.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσούτσουρας, Καρέτζος, Χασιώτης, Μάττος, Ντούρας, Κυρμιτζής, Ζιώγας, Γκαλμπογκίνης, Ηλιόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Νάκας, Κοτούμπας Ν.