Βαθμολογία

Καλό ποδόσφαιρο με τα «δικά της παιδιά» θέλει η Πελασγιώτιδα

Μετά την άκρως πετυχημένη περσινή χρονιά που είχε η Πελασγιώτιδα, αφού έκανε πρωταθλητισμό και ανέβηκε στην Α1’ ΕΠΣΛ, θέλει και φέτος να παίξει καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, πάνω απ’ όλα όμως θα στηριχθεί στα δικά της παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία και σε λίγους έμπειρους παίκτες που ήρθαν για να βοηθήσουν την ομάδα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Πελασγιώτιδα αριθμεί μια μεγάλη ακαδημία (150 παιδιά) με πολύ καλούς προπονητές στα τμήματα υποδομών. Όπως μας δήλωσε ο τεχνικός της μεγάλης ομάδας κ. Κώστας Μπακατσής θέλει να συνεχίσει και φέτος την περσινή συνταγή, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νέους παίκτες γιατί όλο αυτό βγάζει υγεία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η ΟΜΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αργύρης Γκρίμπας θέλει η ομάδα του να παίξει καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και φυσικά δεν θα έλεγε όχι αν η ομάδα κατάφερνε να αλλάξει και πάλι κατηγορία.

Το γήπεδο όπου αγωνιζόταν πέρυσι η ομάδα, το Θεσσαλικό παρουσιάζει πολύ μεγάλο πρόβλημα, σκέφτονται λοιπόν να το έχουν μόνο για τις προπονήσεις και να βρεθεί άλλο γήπεδο για τους αγώνες.

">http://

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε την Παρασκευή (23/8) στο Θεσσαλικό και σας μεταφέρει δηλώσεις, φωτογραφίες αλλά και πλάνα από την προπόνηση.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΚΡΙΜΠΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

">http://

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΣΩΤΗΡΗΣ ΘΩΜΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΟΤΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΟΓΚΑΝΙ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://