Βαθμολογία

Ανταγωνιστική και πετυχημένη θέλει τη νέα χρονιά ο Παναγροτικός

Νέα χρονιά και ξεκίνημα για τον Παναγροτικό Νίκαιας με καινούργια όνειρα και ελπίδες στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η περσινή χρονιά τους έγινε μάθημα αφού η ομάδα κινδύνευσε μέχρι το τέλος να υποβιβαστεί και έτσι για φέτος θέλουν να χτίσουν γερές βάσεις έτσι ώστε εξασφαλίσουν την παραμονή και να παίξουν καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Η ΟΜΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ

Η φιλοσοφία της ομάδας στηρίζεται στα νεαρά παιδιά από την ακαδημία και έτσι οι μεταγραφές ήταν λιγοστές με έμπειρους παίκτες που θα στελεχώσουν το σύλλογο.

Συνεργασία με ακαδημία

Σημαντική ήταν η κίνηση που έγινε για να έχουν συνεργασία με την ακαδημία Ολύμπικ, παίκτες που ήρθαν από εκεί και θα είναι στο ρόστερ του Παναγροτικού είναι οι: Μιχάλη Ταμπούρης (δεξιός ακραίος), Μιχάλης Παπαγιάννης (τερματοφύλακας), Θωμάς Παπαδημητρίου (αμυντικός μέσος) και Θανάσης Αλεξίου (στόπερ).

Σε ΠΑΕ δύο νεαροί παίκτες

Δύο παίκτες της Νίκαιας, ο Γιάννης Βλαχάκης μεταγράφηκε στην Κ19 του Πανιωνίου και ο Χρήστος Φουρίκης στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος. Η συνεργασία ξεκινάει σε πρώτη φάση με την ακαδημία Ολύμπικ με την Κ16 που θα κατεβεί κοινή στο πρωτάθλημα.

Πρόβλημα με το γήπεδο

">http://

">http://

">http://

Μεγάλο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα με το γήπεδο όπως μας μίλησε και γενικός γραμματέας κ. Παύλος Ψαθάς, αφού κάτω από το χορτάρι υπάρχουν πολλές πέτρες με κίνδυνο να τραυματιστούν οι παίκτες. Όπως και στα αποδυτήρια τα πράγματα δεν είναι καλά αφού από το ταβάνι πέφτουν σοφάδες με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για την ομάδα. Θα γίνει αίτημα εκ μέρους της διοίκησης στη δημοτική αρχή για να επιληφθεί του θέματος.

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/8) στη Νίκαια και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ με δηλώσεις, φωτογραφίες και πλάνα από την προπόνηση.

ΠΑΥΛΟΣ ΨΑΘΑΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

">http://

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)

">http://

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://