Βαθμολογία

Στο πλευρό του Αχιλλέα Φαρσάλων και ο Σταύρος Πουλαράκης

Ο γνωστός επιχειρηματίας της Επαρχίας Φαρσάλων, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας και αντιδήμαρχος Φαρσάλων και φυσικά πρώην πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ομάδος του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Σταύρος Πουλαράκης δείχνει για ακόμη μια φορά την στήριξή του και την βοήθειά του στην νέα αυτή προσπάθεια που γίνεται από την Διοίκηση μας.

Ο κ. Πουλαράκης επισκέφθηκε την Πέμπτη 22 Αυγούστου τα γραφεία της ομάδος μας, συνομίλησε με τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Λέφα και τους υπόλοιπους Διοικητικούς και εξέφρασε το ενδιαφέρον του ώστε να βοηθήσει σε αυτή την νέα προσπάθεια ως υποστηρικτής όπως τόσα χρόνια κάνει, βοηθώντας την ομάδα μας.

Στην δήλωση του ο κ. Πουλαράκης τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη υπόθεση ότι έχουν βρεθεί άνθρωποι και τρέχουν για τον Αχιλλέα Φαρσάλων και παλεύουν καθημερινά ώστε αυτός ο Ιστορικός Σύλλογος να παραμείνει ψηλά και με γνώμονα την μεγάλη ιστορία του και την δυναμική του και σεβασμό σε αυτή να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Προσκαλώ όλους τους επιχειρηματίες της πόλης μας να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, να έρθουν δίπλα σε αυτή την Διοίκηση και να βοηθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας μας να παραμείνει ο Αχιλλέας δυνατός πάντα με σεβασμό στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει αυτός ο Σύλλογος».