Βαθμολογία

Super League 2: Πάει για τις 28/8 η κλήρωση του πρωταθλήματος

Στις 28/8 αναμένεται να διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή μετά το σημερινό διοικητικό συμβούλιό της.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί νέο δ.σ. την προσεχή Τετάρτη (28/8, 13:00), ενώ προτάθηκε την ίδια ημέρα (28/8, 15:00) να πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας για το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 έχει ως εξής: «Με ενημέρωση των μελών του για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα θέματα ασφάλειας και καταπολέμησης της βίας, άνοιξε τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ακολούθως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 28/8/2019 στη 1 μ.μ., παρουσία των μετόχων των ομάδων. Στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας, προτάθηκε να διεξαχθεί και η κλήρωση του Πρωταθλήματος.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Κ19, πρόταση των ΠΑΕ, η οποία θα οριστικοποιηθεί στο προσεχές δ.σ., είναι η διεξαγωγή του σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».