Βαθμολογία

Μεγάλη συσπείρωση και ανάταση για τον ιστορικό Τύρναβο (PICS + VIDEOS)

Μία μεγάλη και φιλότιμη προσπάθεια έκανε η φετινή διοίκηση του Τυρνάβου 2005. Αν και ουσιαστικά ο ιστορικός σύλλογος συγκροτήθηκε σε σώμα εδώ και μόλις ένα μήνα, οι διαδικασίες «έτρεξαν» γρήγορα, η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σαλτσίδη βρήκε αρχικά δύο καλούς και έμπειρους προπονητές τον κ. Χρήστο Καπελιάνη και τον κ. Γιώργο Καμάκα, στη συνέχεια έκανε σπουδαίες μεταγραφές, κράτησε καλούς παίκτες από την περσινή χρονιά, καθώς και νέα παιδιά από τις ακαδημίες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όπως δήλωσε στο athleticlarissa ο πρόεδρος της ομάδας, θέλει πραγματικά να κτίσει και για τα επόμενα χρόνια και όλο το οικοδόμημα να στηριχθεί από φέτος στην ακαδημία που την περσινή χρονιά αριθμούσε 45 παιδιά, φέτος όμως ευελπιστεί να διπλασιάσει τον αριθμό των παικτών.

Η ΟΜΑΔΑ

Μεγάλη οργάνωση από τη διοίκηση, πολύ καλά αποδυτήρια από τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας, έμπειροι προπονητές αλλά και καλοί παίκτες θα κάνουν ένα κράμα που θα είναι ανταγωνιστικό και όπως ευελπιστούν όλοι αν όλα πάνε καλά θα είναι πολύ ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται καθημερινά στις 18:00 στο βοηθητικό γήπεδο. Όπως μας δήλωσαν οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει ακόμη, αναμένονται άλλες δύο κινήσεις. Πρώτο τεστ για την ομάδα του Τυρνάβου είναι το προσεχές Σάββατο με την Ακαδημία Τυρνάβου.

Δείτε δηλώσεις των πρωταγωνιστών, φωτογραφίες αλλά και πλάνα από την προπόνηση στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

">http://

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΕΛΙΑΝΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΑΚΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΑΝΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΘΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΛΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΑΡΜΑΚΑΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)

">http://