Βαθμολογία

Φιλική νίκη για Απόλλωνα Λάρισας επί του Ολυμπιακού Βόλου

Φιλική νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας επί του Ολυμπιακού Βόλου, με σκορ 2-1, στο γήπεδο Φιλιππούπολης, την Τρίτη (20/08) το απόγευμα. Οι Λαρισαίοι που ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του 90λεπτου και πίεζαν συνεχώς προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του αρχηγού τους, Κώστα Χατζή (35' με σουτ και 37' με πέναλτυ που κέρδισε ο Γκουστάβο).

Οι Βολιώτες μείωσαν στο 90' με σουτ του Μαρούδα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού ανταποκρίνονταν σωστά στην ασφυκτική πίεση που δεχόταν από την λαρισινή ομάδα.

Το 1-0 έγινε στο 37’ όταν ο Ντέιβιντ Ναζίμ, «έκλεψε» τη μπάλα, ο Κώστας Χατζής έγινε τελικός αποδέκτης και από το ύψος της μεγάλης περιοχής με σουτ έγραψε το 1-0 για τον Απόλλωνα Λάρισας.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 39’, οι Λαρισαίοι έκαναν δύο τα τέρματά τους. Ο αρκετά δραστήριος Γκουστάβο που έδειξε ότι θα βοηθήσει αρκετά φέτος τον Απόλλωνα, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή από τον Βοσνακίδη, με τον Χατζή να σκοράρει από την «άσπρη βούλα», γράφοντας το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 90’ με τον Μαρούδα, που είναι και το πρώτο τέρμα που σημειώνουν οι «ερυθρόλευκοι» στα φετινά φιλικά παιχνίδια.

Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο δεν υπήρχαν αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με εξαίρεση ένα σουτ του Δημήτρη Λίταινα στο 65’ το οποίο πέρασε άουτ. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κούλπας, Σιφναίος, Τασιούλης (25’ Νούσιος), Λίταινας, Καρατάσιος, Ναζίμ, Γκουστάβο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Νύκταρης, Καμπέρης, Γαρυφαλλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κακάμης, Γκουτρουμπής, Κοντοθανάσης, Σουλιώτης, Κωστούλας, Καρδάμης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυωνίτης (60’ Γιδόπουλος), Γραικός (62’ Πριόνας), Μπουτζίκος (75’ Μπαρούτας), Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου (78’ Καναβός), Ρόκας (60’ Φαζός), Κόλα (63’ Τσιάρας), Σκοπελίτης (83’ Πάσχος), Τσίτας (60’ Μαρούδας), Στεφάνοβιτς (63’ Πόζογλου), Τζέφερσον (71’ Κλεμέντε).