Βαθμολογία

Με την ίδια φιλοσοφία ξεκίνησε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου (PICS + VIDEOS)

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε τη Δευτέρα (19/8) την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν ο ιστορικός Αστέρας Μελισσοχωρίου. Ο σύλλογος θα μετέχει και πάλι στην Α1’ ΕΠΣΛ και η πρώτη προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο Πλατυκάμπου, αφού στο γήπεδο της ομάδας γίνονται εργασίες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η φιλοσοφία του Μελισσοχωρίου δεν αλλάζει, αφού θα βασιστεί στα νέα παιδιά που έχουν προωθηθεί και από την Ακαδημία και όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Αγγελούλης η ομάδα φτιάχτηκε έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστική, την ίδια φιλοσοφία έχει και ο έμπειρος τεχνικός κ. Μάκης Αλεξούδης που ανέλαβε και αν πραγματικά πρωταγωνιστήσουν δεν θα έλεγαν όχι στο να αλλάξουν κατηγορία όπου και εκεί θα έχουν την ίδια φιλοσοφία.

Το ρόστερ έχει και νέα αλλά και έμπειρα παιδιά που έχουν στόχους και φιλοδοξίες. Στην πρώτη προπόνηση υπήρχε όρεξη και προσμονή για την δημιουργία της ομάδας που θέλει και πάλι να αφήσει το δικό της στίγμα. Το athleticlarissa βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει εικόνες, δηλώσεις και πλάνα από την πρώτη προπόνηση.

Η ΟΜΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ

Στέλιος Τζήμας, Δημήτρης Καφαντάρης, Ηλίας Γκουντάρας, Θεοχάρης Σουλιώτης, Θωμάς Καραμάνος

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

">http://

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)

">http://

ΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΘΕΜΗΣ ΖΑΡΚΑΔΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

Η διοίκηση του Αστέρα Μελισσοχωρίου ευχαριστεί…

Η διοίκηση του Αστέρα Μελισσοχωρίου θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς: Καφέ Vegge στο Μελισσοχώρι για τα 30 σετ προπόνησης που πρόσφερε στην ομάδα, καθώς και τον επιχειρηματία κ. Γεώργιο Ντισλή για την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε. Οι δύο χορηγοί στέκονται όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στο σύλλογο.

Τέλος ευχαριστεί τη δημοτική αρχή του δήμου Κιλελέρ, τους τοπικούς φορείς στον Πλατύκαμπο και ιδιαίτερα τον κ. Καβάκη Νίκο για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε για να είναι πανέτοιμες οι εγκαταστάσεις στο νέο χώρο που θα κάνει προπονήσεις αλλά και θα παίξει μέχρι τα Χριστούγεννα η ομάδα του Μελισσοχωρίου.  

">http://