Βαθμολογία

8 λέξεις: Όσα δήλωσαν οι δημιουργοί...

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν που πέρασε, ήταν σίγουρα και η απόφαση της πιο...πολυσυζητημένης τηλεοπτικής τριάδας της ελληνικής τηλεόρασης, να ολοκληρώσει το Τατουάζ, αλλά και γενικότερα την συνεργασία της με το κανάλι της Κάτζας. Όσων αφορά την επόμενη τηλεοπτική τους στέγη γράφτηκαν πολλά, αλλά η ίδια τηρούσαν σιγήν ιχθύος μέχρι και την ολοκλήρωση του Τατουάζ, ώσπου την επόμενη μέρα ανακοίνωσαν ότι θα βρίσκονται στον ΣΚΑΙ. Το προηγούμενο τους βήμα, σίγουρα άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική μυθοπλασία, ωστόσο οι δημιουργοί του το ολοκλήρωσαν και προχωρούν μπροστά. Πάμε να δούμε όσα δήλωσαν για το νέο τους... παιδί...

Αντρέας Γεωργίου

«Από πάντα, όσο θυμά­μαι τον εαυτό μου, θυ­μάμαι να κάθομαι και να κοιτάω ψηλά, να κοιτάω τα αστέρια και να κάνω όνειρα. Να βάζω στόχους. Από τότε δεν σταμά­τησα να το κάνω ποτέ. Έτσι και τώρα, κοίταξα για πολλές ώρες τον ουρανό και σκέφτηκα. Μαζί με τη Βάνα και τον Κούλλη σκεφτήκαμε πολύ και αποφασίσαμε ότι θα εμπιστευτούμε το ένστικτο μας, σε ένα timing που υπήρξε ανάγκη ανανέωσης και δημιουργικής γιορτής.

 Είμαι στην ευχάριστη Θέση να φωνάξω με ενθουσιασμό ότι αυτή η γιορ­τή ξεκινάει στον ΣΚΑΙ από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, που θα προβάλει τις "8 λέξεις" μαζί με ένα εβδομαδιαίο σίριαλ, που θα βγει αργότερα μέσα στη χρονιά. Το κίνητρο μας είναι πάντα η αγά­πη του τηλεθεατή και φυσικά ο στόχος μας είναι να τον ταξιδέ­ψουμε, να του δώσουμε εικόνα,, να του δώσουμε συναίσθημα, νa του δώσουμε παραμύθι. Όλοι λατρεύουν τα παραμύθια, γιατί αισθάνονται και πάλι παιδιά. Στο δικό μας παραμύθι αυτές οι "8 λέξεις" θα μπουν στις ζωές των ηρώων μας και θα τους αλλά­ξουν για πάντα. Γιατί φέτος όλα αλλάζουν, στον ΣΚΑΙ».

Βάνα Δημητρίου

«Κάθε καινούριο σίριαλ είναι ένα καινούριο ταξίδι, που ελπίζουμε να μας οδηγήσει σε έναν ακόμα μανικό προορισμό. Με το τηλεοπτικό κοινό συνταξιδιώτη σε αυτή τη νέα μας περιπέτεια. Αυτή τη φορά το "καράβι" μας είναι ο ΣΚΑΙ και είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με ένα κανάλι που εκτιμώ και παρακο­λουθώ και ως τηλεθεάτρια τόσο στο ενημερωτικό όσα και στο υπόλοιπο πρόγραμμα του.

Ανυπομονώ γι’ αυτή την καινούρια συνεργασία και εύχομαι μαζί με τον Αντρέα μου, τον Κούλλη μου και τον ΣΚΑΙ να οδηγηθούμε στον πιο όμορφο προορισμό. Στην αγάπη και στην αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού, που θα αγαπήσει, αν τα κα­ταφέρουμε, και τις "8 λέξεις" όσο ης αγαπάμε ήδη και εμείς».

Κούλης Νικολάου

«Και τώρα στον ΣΚΑΙ! Μέσα σε "8 λέξεις" και σε δρόμους άναρχης διάστασης και δημιουργίας τύπου "Ρομπέν των δασών" (εγώ Θα έλεγα Ρομπέν των ονείρων), μαζί με ενέργειες συνεργατών, όπως είναι ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου. Το σύμπαν για ακόμα μια φορά συνωμοτεί και μας δίνει το δικαίωμα να δοκιμάσουμε ξανά τις δυνάμεις μας και τις προσδοκίες μας, που δεν είναι άλλες από την πεποίθηση και την επιθυμία μας να φτιάχνουμε σίριαλ για τους ανθρώπους που μας αγάπησαν και για αυτούς που θέλουμε να μας αγαπήσουν μέσα από τον μύθο και την αλήθεια, σαν αποτύπωση αυτού που είμαστε. Εύχομαι από τη νέα τη­λεοπτική σεζόν όλα όσα μας έδεσαν να γίνουμε καθημερινή συνήθειο στους τηλεθεατές της νέας μας στενής, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ»

είπαν στο my tv.