Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Αετό Μακρυχωρίου στην Ελασσόνα (PICS)

Ένα δυνατό φιλικό διεξήχθη την Κυριακή (18/8) στο ανανεωμένο γήπεδο της Ελασσόνας ανάμεσα στον τοπικό Π.Ο.Ε. και τον Αετό Μακρυχωρίου. Δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας του νομού μας. Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η μέρα ήταν καλή, φυσούσε και αεράκι και έτσι περίπου 200 φίλαθλοι ήρθαν στο γήπεδο και από τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι παρακολούθησαν οι πρόεδροι των δύο ομάδων, ο κ. Άλκης Χατζηβασίλης για τον Π.Ο.Ε. με την υπόλοιπη διοίκηση και ο κ. Κώστας Τουρλακόπουλος για τον Αετό Μακρυχωρίου, μαζί με τον αντιπρόεδρο κ. Αλέξη Τσιτούρα. Επίσης το ματς είδαν και αρκετοί προπονητές αλλά και παίκτες άλλων ομάδων.

Πραγματικά πολύ όμορφο το γήπεδο μετά τις εργασίες που έγιναν στις κερκίδες καθώς επίσης σε λίγες ημέρες θα περαστούν και πυλώνες φωτισμού. Υψηλοί οι στόχοι και των δύο ομάδων. Όσον αφορά το φιλικό οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 0-4. Ο Αετός έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με μεθοδικότητα «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις, αλλά και εκμεταλλεύτηκε κάποια ατομικά λάθη της αντίπαλης ομάδας και έτσι έφτασε στην επίτευξη αυτού του σκορ.

Ο Π.Ο.Ε. μετά το 0-2 έδειξε να χάνει την ψυχραιμία του και γι’ αυτό το σκορ πήρε αυτές τις διαστάσεις. Παρόλα αυτά διαθέτει στο ρόστερ του ποιοτικούς παίκτες που αναμένεται να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους κατά τη διάρκειά της χρονιάς. Αξίζει να αναφέρουμε πως για τους γηπεδούχους δεν αγωνίστηκαν οι Σουγλής Σ. και Ζηρδέλης, δύο βασικοί παίκτες της ομάδας.

Σίγουρα οι δύο ομάδες έχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους και φάνηκε πως με την ποιότητα που έχουν στο ρόστερ τους θα πρωταγωνιστήσουν. Τα φιλικά είναι για να βγάζουν συμπεράσματα οι προπονητές.

Στο 28’ ο Μπενεχούτσος με ψύχραιμο σουτ στην αντεπίθεση έκανε το 0-1, στο 36’ ατομική προσπάθεια του Κολοβού, κατέβασε την μπάλα με το κεφάλι, πέρασε τον τελευταίο αμυντικό και με ωραίο σουτ έκανε το 0-2. Στην επανάληψη στο 62’ ο Κωστόπουλος από δύσκολη θέση έκανε το 0-3 και στο 90’ ο νεαρός Ιωαννίδης έγραψε το τελικό 0-4.  

Π.Ο.Ε. (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Αθανασούλης, Νταμπόσης, Μπούσιας, Λαγός, Πεπκολάϊ, Πετάνι, Χάμος, Μπαρλαγιάννης Ν., Ματούλας, Γκαραγκούνης

Έπαιξαν και οι: Γκουτζουρέλας, Γκαντούνας, Παναγιώτου, Καραγκιόζης, Μπαρλαγιάννης Γ.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας): Σουπεκιώτης, Γκαμπέτας, Φορτομάρης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Μητρούσκας, Ντιντής, Γκιουρσάνης, Μάντζαρης, Κολοβός, Μπενεχούτσος.

Έπαιξαν και οι: Σταμέλος, Μπέτσιος, Κλούρας, Κωστόπουλος, Τζίκα Ι., Παπαδόπουλος, Γουλούλης, Ιωαννίδης, Πούλι Α., Λάλλας Χ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θωμάς Μπουρουζίκας.