Βαθμολογία

GRASSROOTS: Ενδιαφέρον τουρνουά στη Θεσσαλία

Μία σειρά συναντήσεων με τις ΕΠΣ των όμορων νομών αλλά και τα σωματεία της Λάρισας αναμένεται να έχουν τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΣΛ για τη διοργάνωση του αναπτυξιακού τουρνουά της UEFA με την επωνυμία «Grassroots». Το τουρνουά που διεκδίκησε και κέρδισε η ΕΠΣΛ θα διεξαχθεί το διάστημα από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή ομάδων των ηλικιακών κατηγοριών Κ12, Κ14 και Κ16.

Οι συναντήσεις των ανθρώπων της ΕΠΣΛ θα γίνουν, προκειμένου να σχηματιστεί μια πρώτη εικόνα σχετικά με τις συμμετοχές αλλά και τα γήπεδα. Από την UEFA θα δοθούν δωρεάν περί τις 1.500 αθλητικές στολές και μπάλες στους μικρούς ποδοσφαιριστές και τις ομάδες που θα λάβουν μέρος. Παράλληλα το διάστημα της διεξαγωγής του τουρνουά θα βρίσκεται στη Λάρισα κλιμάκιο της UEFA, προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη της διοργάνωσης, η οποία θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Για τον λόγο αυτό σε κάθε αγώνα θα υπάρχει εισιτήριο στην τιμή του 1 ευρώ, η αγορά του οποίου θα είναι προαιρετική.

Στόχος των ανθρώπων της ΕΠΣΛ είναι να δηλώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες συμμετοχή τόσο από τον νομό όσο και από τους όμορους νομούς, προκειμένου το τουρνουά να αποκτήσει πανθεσσαλικό χαρακτήρα και παράλληλα να χρησιμοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα γήπεδα, δηλαδή να διεξαχθούν αγώνες και στους περιφερειακούς δήμους του νομού.

Πηγή: Ελευθερία