Βαθμολογία

Νέος τεχνικός στον Αμπελωνιακό ο Μιχάλης Μαλαμάς

"Το νερό μπήκε στ’ αυλάκι" στην ομάδα του Αμπελωνιακού μετά την πρωτοβουλία παλαιμάχων και γονέων ποδοσφαιριστών των ακαδημιών του συλλόγου, οι οποίοι έβαλαν τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο.

Έτσι ο Αμπελωνιακός θα δώσει κανονικά το «παρών» στο νέο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ και μάλιστα την προσεχή Δευτέρα ανακοινώθηκε η έναρξη της προετοιμασίας.

Στον πάγκο των πρασίνων θα βρίσκεται ο Μιχάλης Μαλαμάς, γνωστός από τη θητεία του στον Φαλανιακό, ως βοηθός του Τάσου Μπεριτζά. Το πρώτο ραντεβού δόθηκε για τις 18:00 την προαναφερόμενη ημέρα στο γήπεδο Αμπελώνα. Όπως τονίστηκε, φέτος θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στα παιδιά από τον Αμπελώνα και τη γύρω περιοχή.

Από κει και πέρα οι άνθρωποι του Αμπελωνιακού που ανέλαβαν την πρωτοβουλία να δώσουν λύση στα προβλήματα της ομάδας, καλούν όλους τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές, παλιούς παράγοντες αλλά και τον φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει αυτήν την προσπάθεια, να δηλώσει συμμετοχή στο νέο διοικητικό σχήμα και να βοηθήσει όσο μπορεί τον σύλλογο, σε μια δύσκολη συγκυρία.

Πηγή: Ελευθερία