Βαθμολογία

Ετοιμάζει μεταγραφή η ΑΕΛ

Το πρωτάθλημα αρχίζει σε δέκα περίπου μέρες και στην ΑΕΛ ετοιμάζουν τις διορθωτικές κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και η πρώτη σημαντική ήταν η πρόσληψη του Μιχάλη Γρηγορίου (φωτ.) στην τεχνική ηγεσία με όλο του το τεχνικό τιμ (συνεργάτη τον Δημήτρη Γελαδάρη, προπονητή τερματοφυλάκων τον Βαγγέλη Φιλιππή, πρώτο προπονητή φυσικής κατάστασης τον Γιάννη Γεωργιάδη με συνεργάτη τον Μπάμπη Παναγούλη και σκάουτερ- αναλυτή αγώνων τον Βασίλη Καλογιάννη) αντί του Γκόρνταν Πέτριτς.

Η δεύτερη κίνηση είναι η απόκτηση ενός αριστερού περιφερειακού επιθετικού παίκτη καθώς ο μόνος που υπάρχει είναι ο Φιλίπποβιτς και γίνεται προσπάθεια ο δεύτερος να αποκτηθεί μέχρι την Κυριακή. Λεπτομέρειες αναφορικά με τον παίκτη προς τον οποίο κινείται η ομάδα δεν υπάρχουν.

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Ο καταγόμενος από την Όσσα της Λάρισας νέος τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου από την πρώτη στιγμή έδειξε να επιβάλει την απόλυτη πειθαρχία στην ομάδα και ότι μόνος υπεύθυνος είναι ο ίδιος. Σχετικά με την τακτική που θα εφαρμόσει θα είναι αυτή του 3-5-2 στην οποία δούλεψε ο προκάτοχός του αλλά ο νέος προπονητής αλλάζει αρκετά κομμάτια. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν στην τεχνική ηγεσία να υπάρχει ικανοποίηση για το υλικό της ομάδας αλλά αυτή τη στιγμή λείπουν τα τρεξίματα στην ομάδα και ορισμένοι παίκτες που πέρυσι ήταν από τους πρωταγωνιστές δείχνουν επιβαρυμένοι.
Κάποιες νέες κινήσεις του προπονητή πιθανόν να δούμε στο φιλικό που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 18.00 στο γήπεδο του Βελεστίνου.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία