Βαθμολογία

Αποκλεισμός στην παράταση για τον Άρη

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» διεξήχθη ο επαναληπτικός του Άρη κόντρα στη Μόλντε, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του  Εuropa League. Η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην διαδικασία της παράτασης (3-1).

Οι Θεσσαλονικείς, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν με 3-0 σκορ των Νορβηγών ισοφαρίζοντας το σκορ με το οποίο είχαν ηττηθεί στην πρώτη αναμέτρηση.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου όμως η Μόλντε σκόραρε με τον Μπολί (105') και έγειρε την πλάστιγγα της πρόκρισης προς το μέρος της, κάτι που το κατέφερε στο τέλος, με τον Άρη να μένει με την πικρία στο τέλος.

Οι «κιτρινόμαυροι» στο 25ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, ο Δεληζήσης στο 37' έκανε το 2-0, ενώ στο 84ο λεπτό ο Ντιγκινί έκανε το 3-0 για τους Θεσσαλονικείς, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Στο 111' ο Ροζ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κράνινξ, ο οποίος στη συνέχεια της φάσης έδιωξε το σουτ του Τόνσο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 26' η Μόλντε είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Έικρεμ.

Γκολ: 25' Ματίγια (Άρης) 37' Δεληζήσης (Άρης), 84' Ντιγκινί (Άρης), 105' Μπολί (Μόλντε).

Κίτρινες: Χέσταντ (Μόλντε), Κόρχουτ (Άρης), Χουσάιν (Μόλντε), Ομοϊχουάνφο (Mόλντε), Σούντγκρεν (Άρης), Τζέιμς (Μόλντε), Ματίγια (Άρης).

Δοκάρια: 26' Έικρεμ (Μόλντε).

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σούντγκρεν, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Λάρσον (64' Μαρτίνες), Φετφατζίδης (78' Γιουνές), Ιντέγε (102' Τόνσο).

Μόλντε (Έρλινγκ Μόε): Κράνινξ, Μπιόρνακ, Γκαμπριέλσεν, Έικρεμ (75' Έλινγκσεν), Τζέιμς, Χουσέιν, Άουρσνες, Χάραλσεϊντ, Χέσταντ (99' Κνούντζον), Χάουγκεν (55' Φόρεν), Ομοϊουάνφο.