Βαθμολογία

Σημαντική συμφωνία για την Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων

Μετά την ανακοίνωση των συμφωνιών με τους προπονητές – γυμναστές κ.κ. Γιάννη Βασιλείου και Ανδρέα Κυριαζόπουλο η Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων προχώρησε σε ακόμη μια σημαντική συμφωνία στο κομμάτι της διατροφής και της υγείας, ώστε οι αθλητές των Ακαδημιών να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερα εφόδια και περισσότερη προσοχή σε ακόμη περισσότερους τομείς μιας και η διατροφή είναι το κυριότερο τόσο στην ζωή όσο και στις αθλητικές δραστηριότητες.

Έτσι ο υπεύθυνος των Ακαδημιών κ. Αρίστος Παπαγεωργίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Φαρσαλινή διατροφολόγο κ. Τίνα Κοντονίκα η οποία θα είναι άμεση συνεργάτιδα στο κομμάτι της διατροφής των αθλητών όλων των τμημάτων των Ακαδημιών.

Γενικές Πληροφορίες

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Φάρσαλα. Το 2016, αποφοίτησε από το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης με βαθμό πτυχίου 6.94/10 και τον ίδιο χρόνο ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» παράλληλα με την πτυχιακή της εργασία που αφορούσε την «Αξιολόγηση της ποιότητας της διατροφής και της υπερέμεσης σε εγκύους ανάλογα με το εισόδημά τους».

Το 2018, απέκτησε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα σπουδών, με τίτλο «Διατροφή στην Υγεία και τη Νόσο» από το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με βαθμό 9.3/10 και τον ίδιο χρόνο ολοκλήρωσε και τη διπλωματική της εργασία που αφορούσε τη Διατροφική αξιολόγηση των ασθενών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παράλληλα με πρακτική άσκηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το 2018, παρουσίασε την πτυχιακή της εργασία στο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαιτολόγων στην Αθήνα, η οποία αργότερα δημοσιεύτηκε σε επιστημονικό περιοδικό.

Στο σύνολό τους, υπάρχουν δύο δημοσιεύσεις της σε επιστημονικά περιοδικά. Τέλος από το 2018 είναι co-founder στη Nutrable, μια start-up εταιρία, που εδρεύει στο Λονδίνο κι έχει ως σκοπό την έγκυρη διατροφική ενημέρωση καθώς και την κυκλοφορία ενός διατροφικού application.

Τωρινή Κατάσταση

Σήμερα ζει στη Λάρισα και είναι υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον τομέα της Εντατικής Θεραπείας.