Βαθμολογία

Φιλική νίκη και ένα «διαζύγιο» για Καρίτσα

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας τον ΓΑΣ Σβορώνου, σε μία φιλική αναμέτρηση, στα πλαίσια της προετοιμασίας της. Λύθηκε η συνεργασία του Αλέξανδρου Καρτσαμπά με τους «κιτρινόμαυρους». Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας τον ΓΑΣ Σβορώνου, σε μία φιλική αναμέτρηση, στα πλαίσια της προετοιμασίας της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου δοκίμασε αρκετά σχήματα και χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Η ομάδα μας παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες.

Η ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου προηγήθηκε με 0-1, με γκολ του Χατζηθεοδωρίδη. Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας ισοφάρισε με πέναλτι του Φερνάντο και ο Κυρτέγος πέτυχε το τελικό 2-1.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Ράντο, Τσιώμη, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Λαγδάρη, Καραγκούνη, Τροίρη, Οικονόμου, Μητράκα, Φερνάντο και Κυρτέγο.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Δημητρουλόπουλος, Λυκούργος,  Γκαρατζιας, Στίκος, Παπαϊωάννου, Χατζηαργυρίου, Κούσια και Καρυοφυλλης. Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Καρτσαμπά Αλέξανδρο και του εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία του.