Βαθμολογία

Ο Χρήστος Καρακώστας στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο νεαρός Χρήστος Καρακώστας ο οποίος και αγωνίστηκε στο φιλικό με την Καλαμάτα ντύθηκε στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Βόλου. Είναι ο δίδυμος αδελφός του τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα Κώστα και επέστρεψε από την Γερμανία για να συνεχίσει την θητεία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Αποτέλεσε στόχο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων όπως είναι η FC utrecht η FC mainz 05 καθώς και της Μπορούσια Ντόρτμουντ . Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα REUTLINGEN k TUS KOBLENZ , αλλά μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου και αφού συμμετείχε στην προετοιμασία στο Ελατοχώρι κρίθηκε αναγκαίος για το Σύλλογο και  κρίενται η απόκτηση του μία έξυπνη  επενδυτική κίνηση από τους ανθρώπους του συλλόγου μιας και είναι ο πιο νεαρός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της ομάδας.

Ένα μικρό βιογραφικό

Ο Χρήστος Καρακώστας γεννήθηκε 25 Ιουλίου του 2000 αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και του κέντρου ως κεντρικός επιτελικός μέσος . Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Άρσεναλ Θεσσαλονίκης συνέχισε στα τμήματα του Ηρακλή στην Κ19 του Πανσερραϊκού ενώ φόρεσε και την  φανέλα REUTLINGEN k TUS KOBLENZ Γερμανίας .

Αφησε άριστες εντυπώσεις στον προπονητή  Θωμά  Γραφά  που εισηγήθηκε την απόκτηση του  και η  διοίκηση  του κ. Τσιμπανάκου έκανε δεκτή την εισήγηση του για να γίνει κάτοικος Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του Χρήστου Ηλίας Καρακώστας  που είναι τεχνικός διευθυντής του Αγροτικού Αστέρα είχε κάνει λαμπρή καριέρα στην Νίκη Βόλου με προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη στην β΄ εθνική

Πηγή: Sfina.gr