Βαθμολογία

Επετειακή χρονιά για τον Δωτιέα Αγιάς (PICS + VIDEO)

Μία καινούργια χρονιά ξεκινά για την ιστορική ομάδα του Δωτιέα Αγιάς που για 60 ολόκληρα χρόνια αγωνίστηκε σε τοπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σε λίγους μήνες γίνεται επετειακός και θα ακολουθήσουν μία σειρά από εκδηλώσεις προς τιμήν του συλλόγου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Κυριάκο Καφανέλη, αντιπρόεδρο τον κ. Άκη Γουλιόπουλο, γενικό γραμματέα τον κ. Θοδωρή Δαφέρμο, γενικό αρχηγό τον κ. Κώστα Γώγο, 2ο γενικό αρχηγό κ. Σωτήρη Γκαραβέλη, ταμία τον κ. Περικλή Χονδροδήμο και μέλη τον κ. Κώστα Χαραλάμπου και την κ. Άσπα Σιμούλη.

Η ΟΜΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο πρόεδρος κ. Κυριάκος Καφανέλης είναι νεαρός, πετυχημένος επιχειρηματίας, φιλόδοξος με μεγάλη δράση στα κοινά. Στυλοβάτες όμως όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα του Δωτιέα είναι ο Βασίλης Ντακούλας και ο Γιώργος Τσατσαλίδης, δύο πολύ έμπειροι παίκτες που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Τη φετινή χρονιά θα αναλάβουν τα τμήματα υποδομών.

Στην Αγιά ήρθε και νέος προπονητής ο κ. Γιάννης Βαΐτσης που πέρασε ως παίκτης όταν η ομάδα ήταν στη Δ’ Εθνική. Όσον αφορά το ρόστερ είναι ένα κράμα έμπειρων αλλά και νέων παικτών που έχουν όρεξη για να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Είμαστε βέβαιοι πως και φέτος ο Δωτιέας θα είναι ανταγωνιστικός και φυσικά πολύ δύσκολος για να χάσει στην έδρα του. Στόχος της διοίκησης αλλά και των παικτών είναι να προσφέρουν ωραίο θέαμα και να φτάσουν την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται.

Το athleticlarissa βρέθηκε την Τρίτη (12/8) στην Αγιά όπου πρώτα έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον πατήρ Ιωάννη που είναι ιερέας στο Μεταξοχώρι Αγιάς και στη συνέχεια ακολούθησε η προπόνηση.

*Ευχαριστούμε την διοίκηση για την άψογη φιλοξενία.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΦΑΝΕΛΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

">http://

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΪΤΣΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΒΙΤΣΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

Πλάνα από την προπόνηση (12/8)

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://