Βαθμολογία

Δόξα Δράμας: Συνεργασία-δυναμίτης με Μαγιόρκα, με τέσσερις διεθνείς!

Σε πολύ στενή συνεργασία και τρόπον τινά… αδελφοποίηση με τη Μαγιόρκα προχωρά η Δόξα Δράμας, είδηση που αυτόματα σημαίνει τη «διαφήμιση» των «Μαυραετών» και εκτός συνόρων, σε μια πολύ «προηγμένη» ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σχολή! Στα ιβηρικά… χώματα και πιο συγκεκριμένα της Ανδαλουσίας, μιας παραδοσιακής δύναμης στην Ισπανία! 

Η Δόξα, με προσωπικές ενέργειες του μεγαλομετόχου, Γιάννη Μπύρου (όπως διαρρέει από το περιβάλλον του), που προφανώς με τέτοιες κινήσεις δείχνει ότι δεν αποστασιοποιείται, παρά την επικείμενη ανάληψη της προεδρίας από τον Στράτο Καρασάββα, έφτασε σε αυτό το «λαμπερό» και πολυσήμαντο «deal», που ανεβάζει επίπεδο και εμπορικά, ως brand name μια οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, ειδικά για τα δεδομένα της Super League 2. 

Ο Γιάννης Μπύρος είναι... εδώ!

Ο Μπύρος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον γενικό αρχηγό της Μαγιόρκα, τον οποίο έχει φιλοξενήσει και στην Ελλάδα, ενώ πρόσωπο κλειδί είναι και ο Ισπανός σκάουτερ της συγκεκριμένης ομάδας, ατζέντης ποδοσφαιριστών, που διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και κάνει αρκετές ποδοσφαιρικές συνεργασίες στη χώρα μας αλλά και γενικότερα. Το πρότζεκτ που συμφωνήθηκε περιλαμβάνει αρχικά την έλευση πέντε παικτών, που στην πορεία ίσως αυξηθούν. 

Οι τέσσερις είναι εν ενεργεία διεθνείς, κάτι που είναι… δυσεύρετο σε ομάδες της ελληνικής δεύτερης κατηγορίας, συνηθισμένοι να παίζουν μπροστά σε… 80.000 κόσμο, ενώ ορισμένοι έχουν ισπανική υπηκοότητά αλλά είναι διεθνείς με δυο αφρικανικές χώρες, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το «στάτους» και το πρεστίζ της κίνησης και της συγκεκριμένης συνεργασίας.

Ο ένας από τους παίκτες είναι τερματοφύλακας, ενώ όλοι βρίσκονται στη β΄ ομάδα της Μαγιόρκα (πιθανότερα τέσσερις από τους πέντε είναι από την Κ23 και ένας από την Κ19). 

Άπαντες αναμένεται να αφιχθούν άμεσα στη Δράμα και ίσως προλάβουν την «πρώτη» της Παρασκευής, ενώ ουσιαστικά θα τεθεί ένα πλάνο συνιδιοκτησίας, που θα ωφελήσει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. 

ο υψηλό επίπεδο των παικτών, που συνέβαλαν στην «αναγέννηση» της ιστορικής Μαγιόρκα με απανωτές ανόδους, ουσιαστικά δεν… γεννά καμία ανάγκη δοκιμής τους από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, που θα αποκτήσει υλικά πρώτης ποιότητας, σε γόνιμη ποδοσφαιρικά ηλικία, με ποιότητα και παραστάσεις από τοπ επίπεδο.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της β΄ ομάδας της Μαγιόρκα, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι βασικοί υποψήφιοι για «μετακόμιση» στη Δράμα

Πηγή: Soccerpractor