Βαθμολογία

Ηττήθηκε στο φιλικό ο Απόλλων Λάρισας από τον ΝΠΣ Βόλου

Σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (12/08) στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 από τον ΝΠΣ Βόλου.

Ο τεχνικός κ. Αριάν Μπελά είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει στο πρώτο ημίχρονο, σχήμα σε διάταξη 3-5-2 αλλά και στο β' ημίχρονο, το 4-4-2, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του, έκανε και ο Βραζιλιάνος άσος Gustavo που καίτοι χωρίς καμμία προπόνηση, άφησε θετικές εντυπώσεις. Το α' ημίχρονο τελείωσε 0-0. Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να άλλαξει αρκετά η μορφή του αγώνα.

Για την ομάδα της Μαγνησίας δύο γκολ πέτυχε ο Μυστακίδης (73΄, 81΄), ενώ είχε ανοίξει νωρίτερα το σκορ ο Μάντζης (64΄). Οι Λαρισαίοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 72ο λεπτο με βολέ του Μπρέμπου, ύστερα από ωραία σέντρα του Γαρυφαλλοπουλου. Στο 35ο λεπτό ο Σαρμιέντο αστόχησε σε πέναλτι που εκτέλεσε.

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Κούλπας, Σουλιώτης, Χατζής, Λίταινας, Ναζίμ, Σιφναίος, Μπαλοτέλι.

Αγωνίστηκαν και οι: Καρδάμης, Κακάμης, Κωστούλας, Καμπέρης, Μπιμάι, Κοντοθανάσης, Νύκταρης, Μπρέμπος, Γκουντρουμπής, Γαρυφαλλόπουλος.

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντενάντης, Διαμαντής (85΄ Μήτογλου), Μπασόνγκ, Φεράρι, Μαξ, Ατιγιαλάχ, Ζοάο, Σαρμιέντο, Μυστακίδης (85΄ Μπαλογιάννης), Μάντζης.